Αθλητισμός

Νίκος Τριγλιανός: Ο γνωστός φίλος του Άρη είναι ο 70χρονος που έχασε τη ζωή του στην Καλαμαριά

Νίκος Τριγλιανός: Ο γνωστός φίλος του Άρη είναι ο 70χρονος που έχασε τη ζωή του στην Καλαμαριά
Νίκος Τριγλιανός: Ο άτυχος άνδρας διαπληκτίστηκε με συνομήλικο του και στη συνέχεια σπρώχθηκε από άλλο φίλαθλο με αποτέλεσμα να χάσει ζωή του.

Νίκος Τριγλιανός: Γνωστός φίλος του Άρη ήταν ο άτυχος φίλαθλος που έχασε τη ζωή του στο παιχνίδι του Απόλλων Πόντου με τα Χανιά και επρόκειτο για τον Νίκο Τριγλιανό. Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στο γήπεδο της Καλαμαριάς το μεσημέρι της Κυριακής (29/9).

0 70χρονος άντρας έπεσε από τις σκάλες στο τσιμέντο και χτύπησε στο κεφάλι μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με συνομήλικό του. Ο άτυχος φίλαθλος ήταν γνωστός υποστηρικτής του Άρη και κάτοικος Καλαμαριάς, και βρέθηκε στο γήπεδο ώστε να δει το παιχνίδι του Απόλλωνα. Αξίζει να σημειωθεί πως φίλαθλος με τον οποίο είχε την ένταση, κρατείται από την ασφάλεια.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το Flashnews.gr φαίνεται καρέ – καρέ όλο το περιστατικό το οποίο ξεκίνησε με τον 70χρονο να διαπληκτίζεται λεκτικά με συνομήλικο του επίσης από την Καλαμαριά. Ξαφνικά, τη στιγμή που ο 70χρονος κατευθύνεται προς τα σκαλοπάτια για να φύγει ένας άλλος πηγαίνει και τον σπρώχνει με αποτέλεσμα την πτώση του στα σκαλοπάτια η οποία αποδείχτηκε μοιραία, αφού παρά τις προσπάθειες των γιατρών που ήταν στο γήπεδο και βρέθηκαν στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες ο ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή.

Η στιγμή του τσακωμού των δυο φιλάθλων στον αγώνα Απόλλωνα Πόντου – Χανία που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός

Gepostet von Flashnews.gr am Sonntag, 29. September 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments