Lifestyle

Νίκος Χατζηνικολάου: Όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί, με casual ντύσιμο και καπελάκι (pics)

Νίκος Χατζηνικολάου: Όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί, με casual ντύσιμο και καπελάκι (pics)
Ο Νίκος Χατζηνικολάου άφησε για λίγο τα πλατό και τα ραδιοφωνικά στούντιο για να περάσει χαλαρές στιγμές παρακολουθώντας τον Στέφανο Τσιτσιπά εν δράσει.

Νίκος Χατζηνικολάου: Ο γνωστός δημοσιογράφος πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο Tatoi club για να απολαύσει τον Στέφανο Τσιτσιπά σε αγώνα τένις. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είναι λάτρης του αθλήματος και εκεί τον συνόδευσαν η σύζυγος του και η μικρή του κόρη. Ο Νίκος Χατζηνικολάου παρακολουθεί τένις και είναι ένα άθλημα  που ο ίδιος λατρεύει και μάλιστα στο παρελθόν έπαιζε πολύ συχνά, συμμετέχοντας σε σημαντικά τουρνουά. Όχι τώρα πως το έχει εγκαταλείψει, όμως οι υποχρεώσεις του είναι ιδιαιτέρως αυξημένες, οπότε δεν βρίσκει και τον χρόνο που θα ήθελε για να αφοσιωθεί λίγο παραπάνω σε αυτό.

Όμως, δεν θα μπορούσε να μην αφιερώσει λίγο χρόνο για να απολαύσει τον… μετρ του είδους και μεγάλη ελπίδα του αθλήματος για τη χώρα μας εν δράσει. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στις κερκίδες μαζί με τη σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη, ντυμένο κάζουαλ και πολύ απλό να απολαμβάνει τον αγώνα.

Συχνά, σε φάσεις του αγώνα χαμογελούσε ή συζητούσε με τη σύζυγό του την εξέλιξη και έδειξε να απολαμβάνει τις στιγμές του εκεί, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και έννοιες.

Δείτε φωτογραφίες:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments