Video

H κόντρα του αιώνα: Ένα Audi R8 αφήνει πίσω του δύο μηχανές 1000 κυβικών (vid)

H κόντρα του αιώνα: Ένα Audi R8 αφήνει πίσω του δύο μηχανές 1000 κυβικών (vid)
H κόντρα του αιώνα εκτυλίχθηκε σε έναν αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας της Βραζιλίας.

H κόντρα του αιώνα: Οι κόντρες μεταξύ μηχανών και αυτοκινήτων είναι συχνές. Ειδικά όταν βρίσκονται σε αυτοκινητόδρομους και έχουν άπλετο χώρο να “ανοίξουν” το γκάζι όσο θέλουν. Μία τέτοια κόντρα ανάμεσα σε ένα Audi R8 V10 (R-Tronic) με 600 άλογα και δύο μηχανές, μια Suzuki GSXR 1000 cc (SRAD) 185 ίππων και ένα Kawasaki Ninja ΖΧ10 R 1000cc 201 ίππων καταγράφηκε σε βίντεο.

Η κόντρα εκτυλίσσεται σε έναν αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας της Βραζιλίας και ο οδηγός του Audi επιδίδεται σε ένα ρεσιτάλ ταχύτητας αλλά και ασφαλούς οδήγησης. Γνωρίζοντας πολύ καλά τις δυνατότητες του αυτοκινήτου του, περνάει σαν σταματημένους τους δύο μοτοσικλετιστές, ενώ την ίδια στιγμή η συνοδηγός του παρακαλεί να τελειώσει αυτό το απροσδόκητο ράλι ταχύτητας που κόβει την ανάσα.

Απολαύστε το συγκλονιστικό βίντεο:

Audi R8: Ένα σχεδόν καθημερινό supercar με πανίσχυρες επιδόσεις.

Μετά την πρώτη του εμφάνιση, το 2006, το Audi R8 θεωρήθηκε γρήγορα ένα “καθημερινό” αυτοκίνητο και μάλλον μία φθηνότερη εναλλακτική για τα αντίστοιχα, κυρίως ιταλικά, μοντέλα της κατηγορίας. Εν ολίγοις, ένα σπορ αμάξι που μπορεί να οδηγηθεί στην πόλη χωρίς να προκαλεί πανικό. Ο όρος “καθημερινό” ίσως και να υποτιμά τη συμβολή του συγκεκριμένου μοντέλου στην ιστορία των 4 τροχών κι αυτό γιατί η Audi ουσιαστικά κατασκεύασε ένα αυτοκίνητο που μπορεί ήδη να θεωρείται κλασικό.

Δεκατρία χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή του, η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει τον διάδοχό του, με μπόλικα χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στις απαρχές του αλλά και μία νέα ματιά πάνω σε αυτό. Ο σχεδιασμός του είναι πιο έντονος και επιθετικός, που επιτρέπει στον οδηγό να αντιλαμβάνεται στο μέγιστο βαθμό τον αγωνιστικό του χαρακτήρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments