Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Το ερωτοσκόπιο της Δευτέρας (30/9/19)

Ζώδια σήμερα: Το ερωτοσκόπιο της Δευτέρας (30/9/19)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της Δευτέρας (30/9/19)

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά ερωτοσκόπιο της Δευτέρας (30/9/19).

Κριός

Σήμερα αισθάνεστε ιδιαίτερα εσωστρεφείς αλλά προσπαθήστε να μην κρατάτε όλα σας τα συναισθήματα μέσα σας. Πείτε στον/στη σύντροφό σας τι σας απασχολεί και να είστε βέβαιοι ότι θα δείξει κατανόηση.

Ταύρος

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνεστε νευρικότητα. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να μιλήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας για ό,τι σας απασχολεί. Θα δείτε ότι θα σας ακούσουν με προσοχή και θα ανταποκριθούν με ενδιαφέρον.

Δίδυμοι

Τις επόμενες μέρες προσέξτε τα έξοδά σας. Αν βγαίνουν εκτός ελέγχου, θα πρέπει να κάνετε κάτι για να ισορροπήσετε την κατάσταση. Μιλήστε με τον/την αγαπημένο/η σας και κάντε έναν προϋπολογισμό ώστε να μπορείτε να περνάτε καλά κάνοντας οικονομικές επιλογές.

Καρκίνος

Παρακολουθήστε τα οικονομικά σας σήμερα. Μπορεί να μαζεύονται πολλά μικρά έξοδα που δεν τα πιάνει το μάτι σας και τελικά να βγαίνετε εκτός προϋπολογισμού. Μιλήστε με τον/τη σύντροφό σας και αν χρειαστεί κάντε κάποιες περικοπές.

Λέων

Σήμερα μπορεί να βρεθείτε χαμένοι στις σκέψεις σας. Αν το επιθυμείτε μπορείτε να τις μοιραστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας ή να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας μέχρι να αισθανθείτε έτοιμοι να τις συζητήσετε. Δώστε στον εαυτό σας όσο χρόνο χρειαστεί.

Παρθένος

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να επικοινωνήσετε με την οικογένειά σας. Όταν περιτριγυρίζεστε από αγαπημένα πρόσωπα αισθάνεστε προστατευμένοι και αγαπητοί. Και αυτή η όμορφη διάθεση μεταφέρεται και στη σχέση σας.

 Ζυγός

Ο/Η αγαπημένος/η σας θέλει να είστε ευέλικτοι σήμερα. Μπορεί να απογοητευτείτε επειδή θα πρέπει να αλλάξετε τα σχέδιά σας. Αλλά αν μπορέσετε να πάρετε τα πράγματα όπως έρθουν, θα δείτε ότι στο τέλος θα μείνετε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.

Σκορπιός

Αποδεχτείτε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε κάποια πράγματα. Αντί να ανησυχείτε για όσα δεν μπορείτε να αλλάξετε, επικεντρωθείτε σε αυτά που πηγαίνουν καλά στη ζωή σας. Η σχέση σας παραμένει μια σταθερά που σας γεμίζει με σιγουριά.

Τοξότης

Τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας έχετε πολλά να κάνετε σήμερα, οπότε θα πρέπει να είστε ευέλικτοι για να τα καταφέρετε. Σκεφτείτε μήπως θα ήταν καλύτερα να χωριστείτε κατά τη διάρκεια της μέρας, για να κάνει ο καθένας τις δουλειές του και να ξανασυναντηθείτε το βράδυ για να κάνετε κάτι ρομαντικό μαζί.

Αιγόκερως

Αν ο/η σύντροφός σας δεν είναι ο εαυτός του/της σήμερα, προσπαθήστε να μην το κάνετε θέμα. Μπορεί να έχει κάτι στο μυαλό του/της που να του/της αποσπά την προσοχή. Αν δεν θέλουν να το συζητήσουν τώρα, δώστε τους χρόνο και μην τους πιέζετε.

Υδροχόος

Σήμερα προσπαθήστε να κρατήσετε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο. Ο/Η αγαπημένος/η σας χρειάζεται από εσάς να είστε υποστηρικτικοί και δυνατοί, ενώ εκείνοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν κάτι που τους αφορά εξ’ ολοκλήρου. Πείτε τους ότι θα είστε πάντα δίπλα τους όποτε σας χρειαστούν.

Ιχθύες

Όσο καλά και αν νομίζετε ότι ξέρετε τον/τη σύντροφό σας, πάντα υπάρχει κάτι καινούργιο για να μοιραστούν μαζί σας. Σήμερα μάλιστα μπορεί να μάθετε την απάντηση σε κάτι που σας προβληματίζει εδώ και καιρό.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments