Αθλητισμός

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Η Σλόβαν “χάλασε” την επιστροφή του

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Η Σλόβαν “χάλασε” την επιστροφή του
Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Ο Σέρβος επιθετικός δεν περνάει και τις καλύτερες του μέρες στην Αλ Ιτιχάντ, με δημοσίευμα να κάνει λόγο για επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, την οποία χάλασε η... Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Η μεταγραφή του Σέρβου επιθετικού στην Αλ Ιτιχάντ ήταν το μεγάλο «σίριαλ» του περασμένου Ιανουαρίου. Αυτό δεν ίσχυε μόνο για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, στον οποίο άνηκε, αλλά και σε αρκετές άλλες χώρες. Εξάλλου για τον Πρίγιοβιτς το ενδιαφέρον ήταν έντονο. Υπήρχαν, άλλωστε, αρκετές ομάδες που τον είχαν βάλει στο στόχαστρό τους. Όμως η Αλ Ιτιχάντ είχε στρώσει χαλί εκατομμυρίων μπροστά του. Πως να πει όχι σε τόσα λεφτά; Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας του έδωσε περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ για επόμενα τέσσερα χρόνια, συν τα δέκα εκατομμύρια ευρώ για τη ρήτρα στον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, οι συνθήκες για τον ίδιο δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Φέτος, έχει βρει δίχτυα μόλις μια φορά τη φετινή περίοδο, ενώ οι σχέσεις του με τον προπονητή του, Χοσέ Λουίς Σιέρα, είναι κάκιστες. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Τύπο της Σαουδικής Αραβίας, ο Σέρβος φορ έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει το συντομότερο δυνατό. Άλλωστε, και η σύζυγος του έχει φύγει από τη χώρα από τον Απρίλιο κιόλας, καθώς δεν περνούσε ευχάριστα εκεί.

Κι εδώ είναι που, σύμφωνα με πληροφορίες του «Sportime», βρέθηκε πριν λίγο καιρό το όνομα του ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο Μέσο, ο Πρίγιοβιτς είχε βρεθεί πάρα πολύ κοντά στην επιστροφή του στον «Δικέφαλο του Βορρά». Τι ήταν αυτό που «χάλασε» το όλο σενάριο; Ο αποκλεισμός της ελληνικής ομάδας από την Σλόβαν Μπρατισλάβας στα προκριματικά του Europa League, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ έβαλε τέλος στο σενάριο επιστροφής του Σέρβου επιθετικού.

Δημήτρης Γιαννούλης: Πορτογαλικό ενδιαφέρον για τον μπακ του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είχε επενδύσει στον έμπειρο μπακ από μικρή ηλικία. Το 2014 όταν ακόμα έπαιζε στην Κατερίνη, εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του και έκανε τους «ασπρόμαυρους» να κινηθούν για την απόκτηση του. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Η καλύτερη επιλογή της καριέρας του ήταν να παίξει για τον Ατρόμητο, πάντα ως δανεικός από τους πρωταθλητές.

Στο Περιστέρι μπόρεσε να βρει τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε και σύντομα έγινε βασικός. Οι εμφανίσεις του ήταν τρομερές και ανάγκασαν τον ΠΑΟΚ να σπάσει τον δανεισμό του και να τον καλέσει πίσω στην Τούμπα τον περασμένο Ιανουάριο. Με δεδομένη την απουσία του Αντελίνο Βιερίνια, ο Γιαννούλης αποτελεί τον βασικό αριστερό μπακ της ομάδας. Στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν εξαιρετικός με αποτέλεσμα να αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια.

Δημήτρης Γιαννούλης: Πορτογαλικά μάτια στραμμένα πάνω του

Μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Αμπέλ Φερέιρα, έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού άσου και – όπως γράφει σήμερα η SportDay – δεν ήταν τυχαίες οι αναφορές του Πορτογάλου στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή του. Ο Φερέιρα φέρεται να γνωρίζει πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη από πορτογαλικές ομάδες, ενώ το καλοκαίρι είχαν ενδιαφερθεί «ζεστά» για εκείνον ομάδες από το Σαμπιονά.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», σύμφωνα με τη «Metrosport» είχε δεχθεί κρούσεις για την πώληση του παίκτη. Πατώντας στην ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ που έχουν βάλει στο νέο συμβόλαιό του, στα γραφεία της Τούμπας απέρριψαν κρούσεις (ορισμένες και με τη μορφή επίσημης πρότασης) που έγιναν για πώλησή του. Ο ΠΑΟΚ είχε πάρει την απόφαση να κρατήσει τον 24χρονο μπακ και δεν είχε διάθεση να ανταποκριθεί σε καμία πρόταση, εκτός κι αν προσέγγιζε τα χρήματα της ρήτρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments