Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ξεκαθαρίζει το θέμα της Ριζούπολης

Παναθηναϊκός: Ξεκαθαρίζει το θέμα της Ριζούπολης
Παναθηναϊκός: Σήμερα (1/10) θα ξεκαθαρίσει και τυπικά το αν οι "πράσινοι" θα αγωνιστούν στο γήπεδο της Ριζούπολης στο ματς με την Ξάνθη.

Παναθηναϊκός: Το Ολυμπιακό στάδιο δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάστημα. Το χορτάρι είναι ξερό και υπάρχουν έντονα παράπονα από την εταιρία που είναι υπεύθυνη με την συντήρηση του. Το επόμενο διάστημα πρόκειται να γίνουν εργασίες στο ΟΑΚΑ. Αυτό θα επηρεάσει την ΑΕΚ, αλλά και τον Παναθηναϊκό που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο γήπεδο. Αμφότερες οι δυο μεγάλες ομάδες της Αθήνας έχουν δηλώσει σαν δεύτερη έδρα το γήπεδο της Ριζούπολης.

Πρώτοι οι “πράσινοι” ήταν αυτοί που καλούνταν να βρουν έδρα για να παίξουν και η λύση δόθηκε με το γήπεδο της Ριζούπολης, ενόψει του Σαββατιάτικου (5/10) αγώνα με την Ξάνθη. Τη Δευτέρα (30/9) άνθρωποι του Τριφυλλιού επισκέφθηκαν τη Ριζούπολη για να τσεκάρουν διάφορους χώρους και πλέον μένει -εντός της ημέρας- η οριστική απάντηση της ΕΠΟ, καθώς θα πρέπει να οριστικοποιηθεί κι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το VAR.

Γιώργος Δώνης: Ο επόμενος που θα περάσει «ακρόαση»

Ο Παναθηναϊκός έδειξε καλό πρόσωπο για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό και κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έδωσε συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις, αλλά και τα αποτελέσματα, μετά και την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1).

Βέβαια, τα θέματα για τον Έλληνα τεχνικό δεν έχουν λυθεί πλήρως ακόμη. Ωστόσο, η ομάδα έχει μπει σε μια διαδικασία ανασύνταξης το τελευταίο διάστημα και δείχνει να επανέρχεται. Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Δώνης έχει σκληρύνει αρκετά τη στάση του προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού, θέλοντας να τους «αφυπνίσει», με τον ίδιο να δηλώνει απογοητευμένος από τη μεσοεπιθετική γραμμή του «τριφυλλιού» όσο και στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ο 50χρονος τεχνικός μετά από σχετική ερώτηση για το πότε θα είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός άδραξε της ευκαιρίας και είπε πως φέτος υπάρχει μια κανονικότητα στην ομάδα σε αντίθεση με πέρυσι και πως θα πρέπει κάποιοι παίκτες που δεν έχουν παίξει μέχρι τώρα, θα πρέπει να δουλέψουν πιο σκληρά και να μην παραπονιούνται για τον μικρό χρόνο συμμετοχής τους. «Η περσινή σεζόν ήταν μια ιδιαίτερη σεζόν μη κανονική στο οποίο έκανε σε όλους τους ποδοσφαιριστές κακό. Γιατί πήραν 25 συμμετοχές, 20 συμμετοχές, 15 συμμετοχές που δεν τις δικαιούνταν να τις πάρουν σε μια κανονική ομάδα του Παναθηναϊκού.

Τώρα που θα μπουν στη διαδικασία του συναγωνισμού όπου θα έρθουν και άλλοι ποδοσφαιριστές, είτε καλύτεροι, είτε χειρότεροι δεν έχει σημασία θα πρέπει να παλέψουν για να κερδίσουν την ευκαιρία, να εξελιχθούν στην προπόνηση για μια θέση και όχι να μοιρολογούν σαν τις χήρες. Έχει μεγάλη διαφορά σε αυτό. Όποιος θα είναι ικανός και θα προσπαθεί και θα εξελίσσεται μέσα από την προπόνηση την οποία γίνεται γιατί κάποιοι φαίνεται ότι δεν μπορούν να ακολουθήσουν. Όποιοι δεν ακολουθήσουν θα μείνουν πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δώνης.

Ένα από τα παραδείγματα παικτών που έχουν χάσει τη θέση τους στη βασική ενδεκάδα είναι ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportime». Συγκεκριμένα, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής ήταν βασικός στα φιλικά του Παναθηναϊκού. Ακόμα κι αν αγωνιζόταν σε θέση που δεν αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του. Ωστόσο, πρωτάθλημα μετά τον αγώνα με την Λαμία σχεδόν εξαφανίστηκε. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι να μπει ως αλλαγή στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, ο Χατζηθεοδωρίδης δεν είχε αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο. Σίγουρα ο Δώνης λοιπόν, θα κληθεί να απαντήσει στον παίκτη του, τι φταίει και δεν βρίσκεται στα πλάνα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments