Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννούλης: Τον “κυνηγάει” ακόμα η Ρεν

Δημήτρης Γιαννούλης: Τον “κυνηγάει” ακόμα η Ρεν
Δημήτρης Γιαννούλης: Η Ρεν δεν έχει αποσυρθεί από την προσπάθεια απόκτησης του νεαρού μπακ και δεν αποκλείεται να χτυπήσει ξανά την πόρτα του ΠΑΟΚ.

Δημήτρης Γιαννούλης: Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, η Ρεν έκανε κίνηση για την απόκτηση του Έλληνα μπακ, καταθέτοντας μια άκρως δελεαστική πρόταση στον ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, η γαλλική ομάδα προσέφερε 4,2 εκατομμύρια ευρώ στον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος όμως την απέρριψε, καθιστώντας σαφής τις προθέσεις του για τον νεαρό αμυντικό. Άλλωστε, είναι ξεκάθαρο ότι οι Θεσσαλονικείς πιστεύουν πάρα πολύ στον Γιαννούλη, με τον Αμπέλ Φερέιρα να τον έχει βασικό στα πλάνα του. Βέβαια, ο Έλληνας μπακ συνεχίζει να ενδιαφέρει τη Ρεν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sportime», η γαλλική ομάδα δεν πρόκειται να το βάλει κάτω. Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, και κάποιες κορυφαίες πορτογαλικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Έλληνα μπακ, με την Μπενφίκα να είναι και η μόνη που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, scouting όμως των Λουζιτανών είναι πολύ, μα πάρα πολύ πρώιμο, γι’ αυτό το μόνο που κρατάμε εν όψει Ιανουαρίου για τον διεθνή αριστερό μπακ είναι το δεδομένο – και σίγουρα θα ανανεωθεί – ενδιαφέρον της Ρεν.

Πόντους Βέρνμπλουμ: Μόνο αν θελήσει θα φύγει νωρίς από τον ΠΑΟΚ

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής είναι από τους πιο άτυχους στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Εδώ και μερικούς μήνες παλεύει για να επιστρέψει στη δράση από έναν τραυματισμό που αποκόμισε στον αχίλλειο τένοντα. Ζημιά που θεωρείται από τις πιο «ύπουλες» στο ποδόσφαιρο, καθώς ποτέ δεν είναι ξεκάθαρος ο χρόνος αποθεραπείας, όσο και το εάν θα αφήσει… σημάδια σε αυτόν που το παθαίνει.

Ο Βέρνμπλουμ προσπαθεί καθημερινά να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, ούτως ώστε να βοηθήσει τις προσπάθειες του ΠΑΟΚ. Ο τραυματισμός του έθεσε στο τραπέζι ορισμένα ερωτήματα, όσο για το εάν ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να το ξανασκεφτεί και να προτείνει λύση της συνεργασίας τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη SporTime, η υπόθεση Βέρνμπλουμ δεν βρίσκεται ακριβώς στα χέρια του ΠΑΟΚ. Σε περίπτωση που ο Βέρνμπλουμ ήθελε να σταματήσει την προσπάθεια επιστροφής του, τότε εκείνος θα έκανε το πρώτο βήμα για το «διαζύγιο». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μόνο αν έχει κουραστεί ο Σουηδός με το να προσπαθεί, ανεπιτυχώς, να επανέλθει και αποφασίσει να το «κόψει», θα τεθεί ρεαλιστικά θέμα τερματισμού συνεργασίας. Ο Βέρνμπλουμ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, με συνολικές απολαβές που φτάνουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments