Αθλητισμός

Φερνάντο Σάντος: «Ο Σεμέδο πάει πολύ καλά με τον Ολυμπιακό»

Φερνάντο Σάντος: «Ο Σεμέδο πάει πολύ καλά με τον Ολυμπιακό»
Φερνάντο Σάντος: Ο προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας μίλησε για την κλήση του στόπερ του Ολυμπιακού στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του

Φερνάντο Σάντος: Δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, βρίσκονται στις τελικές επιλογές του προπονητή των πρωταθλητών Ευρώπης. Ο Ρούμπεν Σεμέδο κλήθηκε για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του (σε επίπεδο ανδρών), ενώ ο Ζοζέ Σα θα είναι ένας από τους τρεις τερματοφύλακες της αποστολής.

Για την κλήση του Πορτογάλου αμυντικού μίλησε ο Φερνάντο Σάντος. «Σίγουρα τίποτα δεν είναι αδύνατον. Ένα στραβοπάτημα δεν σημαίνει ότι ο κάθε άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα να ζήσει τη ζωή του και να ακολουθήσει τον δρόμο του. Ο Σεμέδο ήξερε πώς να αντιδράσει και πάει πολύ καλά με τον Ολυμπιακό. Τον παρακολουθούμε εδώ και καιρό, ήταν κοντά και στις προηγούμενες κλήσεις αλλά τραυματίστηκε. Αυτό που μετράει είναι το τι μπορεί να δώσει στην ομάδα», είπε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ολυμπιακός: Το μοναδικό επίτευγμα του Σεμέδο

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο Βελιγράδι του Ερυθρού Αστέρα με 1-0 χάρη στο γκολ του Ρούμπεν Σεμέδο με τον Πορτογάλο αμυντικό να γράφει ιστορία για τους «ερυθρόλευκους». Συγκεκριμένα με το γκολ που πέτυχε σε αυτό το ματς, ο υψηλόσωμος αμυντικός των Πειραιωτών έγινε ο πρώτος αμυντικός του Ολυμπιακού, που σκοράρει σε μια σεζόν τρία γκολ στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Το πρώτο ήταν στο 4-0 κόντρα στην Πλζεν για τη ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League και το δεύτερο στο 4-0 με την Μπασακσεχίρ για τον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments