Lifestyle

Νίκος Χατζηνικολάου: Επιστρέφει με το «Ενώπιος Ενωπίω» – Πότε κάνει πρεμιέρα

Νίκος Χατζηνικολάου: Επιστρέφει με το «Ενώπιος Ενωπίω» – Πότε κάνει πρεμιέρα
Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια με το «Ενώπιος Ενωπίω».

Νίκος Χατζηνικολάου: Φαίνεται πως ο ΑΝΤ1 φέτος αποφάσισε να εμπιστευτεί στο έπακρο τον γνωστό δημοσιογράφο. Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα επιστρέψει στις συνεντεύξεις αναλαμβάνοντας τη δική του βραδινή εκπομπή πέραν του δελτίου. Η εκπομπή δεν θα είναι άλλη από τη μεγάλη επιτυχία των 90’s,  «Ενώπιος Ενωπίω»,  που σάρωνε μέσα από τη συχνότητα του MEGA. O δημοσιογράφος θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 23:45 και θα προβάλλεται στη late night ζώνη.

«Ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο δημοσιογράφος που έχει ταυτίσει το όνομά του με συνεντεύξεις που έχουν προκαλέσει αίσθηση και έχουν αφήσει το στίγμα τους στον χρόνο, επιστρέφει από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου με την εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και βάζει τη δική του δημοσιογραφική σφραγίδα σε συναντήσεις με προσωπικότητες, από όλους τους χώρους», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΑΝΤ1 και προστίθεται:

«Πρόσωπα που έχουν έργο, λόγο και άποψη, πρόσωπα που απασχολούν την κοινή γνώμη, πρόσωπα με ισχυρή παρουσία στην Πολιτική, την Οικονομία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό μιλούν εφ’ όλης της ύλης και φέρνουν στο φως την αθέατη πλευρά τους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments