Αθλητισμός

Γιώργος Βαγιαννίδης: Σενάρια για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Γιώργος Βαγιαννίδης: Σενάρια για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού
Γιώργος Βαγιαννίδης: Φημολογία για ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων" για τον 17χρονο μπακ του Παναθηναϊκού.

Γιώργος Βαγιαννίδης: Ο 17χρονος ακραίος μπακ, Γιώργος Βαγιαννίδης, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της πράσινης ακαδημίας, με τον Παναθηναϊκό να έχει μπει στη διαδικασία για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει και αν δεν αλλάξει κάτι, ο Βαγιαννίδης θα μείνει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με τη Sportday, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Αν και στον Πειραιά δεν επιβεβαιώνουν κάτι, εν τούτοις φημολογείται ότι οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του.

Ο Τζολάκης και η Τότεναμ

Ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλη μάχη στο Champions League, όμως το ίδιο κάνουν και οι μικροί των Πειραιωτών στο UEFA Youth League, στη διοργάνωση που έχει θεσπίσει εδώ και πολλά χρόνια η UEFA, το Youth League και στην οποία συμμετέχουν οι ακαδημίες των ομάδων που παίρνουν μέρος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στην πρεμιέρα στο Youth League, οι νέοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Τότεναμ. Ένας από τους πιτσιρικάδες που ξεχώρισαν οι Άγγλοι ήταν ο Κωνσταντίνος Τζολάκης. Ένα παιδί που δεν έχει κλείσει καλά-καλά τα 17 του, έχει πάρει το «βάπτισμα του πυρός» σε προετοιμασία σε ηλικία 15 ετών (!) και έχει καταφέρει μέσα σε δύο χρόνια να κάνει γνωστό το όνομά του στους «κατασκόπους» που ειδικεύονται σε ανίχνευση ταλέντων απ’ άκρη σ’ άκρη του πλανήτη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει πολύ στον νεαρό γκολκίπερ και αυτό το αποδεικνύει το γεγονός ότι δανεικός έφυγε ο Σιαμπάνης και όχι ο Τζολάκης. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μαρτίνς τον είχε και φέτος στην καλοκαιρινή προετοιμασία, δίνοντάς του μάλιστα και χρόνο συμμετοχής σε φιλικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments