Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο λόγος που ο Μαρτίνς άφησε τέσσερις βασικούς εκτός με τον Ερυθρό Αστέρα

Ολυμπιακός: Ο λόγος που ο Μαρτίνς άφησε τέσσερις βασικούς εκτός με τον Ερυθρό Αστέρα
Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να αφήσει εκτός ενδεκάδας από την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα τους Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Ποντένσε και Βαλμπουενά.

Ολυμπιακός: Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων» στην ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα (3-1) «σήκωσαν» αρκετή συζήτηση. Ουσιαστικά, ο περισσότερος κόσμος αναρωτιόταν για την απουσία από το βασικό σχήμα των Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Ποντένσε και Βαλμπουενά, που μέχρι τώρα ήταν σχεδόν αναντικατάστατοι και από τους διακριθέντες της ομάδας. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», από τις τάξεις της ομάδας τονίζουν ότι αυτό συνέβη, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε έχει τους συγκεκριμένους παίκτες φρέσκους με τον Άρη.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το πιο δύσκολο από τα ματς του Ολυμπιακού μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης» μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου και προτίμησε να τους ξεκουράσει/προφυλάξει για την Θεσσαλονίκη. Όσον αφορά το λόγο που δεν συνέβη αυτό στην αναμέτρηση με τη Λαμία το περασμένο Σάββατο (28/9) για το πρωτάθλημα; Η απάντηση βρίσκεται στον στον περσινό αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την συγκεκριμένη ομάδα για το Κύπελλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Το συγκεκριμένο παιχνίδι βρίσκεται ακόμα στο μυαλό του Μαρτίνς, ο οποίος τότε είχε αφήσει εκτός ενδεκάδας παίκτες όπως οι οι Φορτούνης, Ποντένσε και Χασάν.

Πάντως κάποιοι «ψίθυροι» έδιναν και μια διαφορετική εκδοχή για την απόφαση του Μαρτίνς. Σύμφωνα με αυτούς, ο Πορτογάλος τεχνικός όντας προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρωτάθλημα ήθελε να στείλει το μήνυμα προς όλους πως θα πρέπει να αποδίδουν και στην Super League όπως στο Champions League, διαφορετικά δεν θα έχουν «ρεζερβέ» θέση στην ενδεκάδα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Άρης – Ολυμπιακός: Προχωράει σε αλλαγές ο Πέδρο Μάρτινς

Αλλαγές στην ενδεκάδα των Πειραιωτών αναμένεται να κάνει ο Πέδρο Μάρτινς στην αναμέτρηση με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 6η αγωνιστική της Super League 1. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει η ομάδα του να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Θεσσαλονίκη και να παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Ο Πορτογάλος είχε πολλές εκπλήξεις στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, αφήνοντας στον πάγκο τέσσερα «βαριά χαρτιά» του (Ομάρ, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Γκιγιέρμε). Και οι τέσσερις αναμένεται να επανέλθουν στο αρχικό σχήμα στο ματς με τον Άρη. Όμως μεγάλη είναι η πιθανότητα δίπλα στον Γκιγιέρμε να ξεκινήσει ο Καμαρά.

Ο Τσιμίκας επέστρεψε τραυματίας από την Σερβία, αλλά δεν δείχνει να έχει κάτι το σοβαρό. Παρόλα αυτά, δεν θεωρείται και σίγουρη η παρουσία του στην ενδεκάδα του αγώνα με τους «κίτρινους», με τον Λεονάρντο Κούτρη να καραδοκεί. Οι Μασούρας και Λοβέρα διεκδικούν μία θέση στα εξτρέμ, η άλλη είναι καπαρωμένη από τον Ποντένσε, ενώ και ο Ελ Αραμπί τη δεδομένη στιγμή μοιάζει να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Γκερέρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments