Αθλητισμός

Άρης – Ολυμπιακός: Σε αυτά τα σημεία εστίασε ο Μαρτίνς

Άρης – Ολυμπιακός: Σε αυτά τα σημεία εστίασε ο Μαρτίνς
Άρης - Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλυσε τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία του Άρη στην χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού.

Άρης – Ολυμπιακός: Με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός, ο οποίος αύριο (6/10) φιλοξενείται από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την έκτη αγωνιστική της Super League. Η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για το Champions League και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε, έφεραν απογοήτευση στις τάξεις των «ερυθρολεύκων, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε από την πρώτη στιγμή να δώσει το σύνθημα για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους» στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε κυρίως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-1), στο οποίοι οι Θεσσαλονικείς έκαναν την καλύτερη χωρίς αμφιβολία εμφάνισή τους και κατάφεραν να είναι αποτελεσματικοί, με το 4-0 απέναντι στο «τριφύλλι». Παράλληλα, τους έδειξε και πλάνα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ζητώντας από τους παίκτες του να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις αντεπιθέσεις των παικτών του Άρη και στους πλάγιους μπακ (Σούντγκρεν και Κόρχουτ) και υπογράμμισε πως οι γηπεδούχοι είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα. Εκείνο που ζήτησε ο Μαρτίνς ήταν οι Πειραιώτες να προσέξουν τις αλληλοκαλύψεις, να έχουν ισορροπία σε όλες τις γραμμές και να δέχονται μπαλιές στην πλάτη της άμυνάς τους.

Πέδρο Μαρτίνς: Τετ α τετ με Σεμέδο και Μεριά

Έντονα προβληματισμένος από τα τραγικά λάθη των δύο κεντρικών αμυντικών του, τα οποία και έχουν στοιχίσει βαθμούς στον Ολυμπιακό, είναι ο Πορτογάλος τεχνικός. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ξεκινήσει με εξαιρετικό τρόπο τη σεζόν στον αμυντικό τομέα, καθώς είχαν δεχτεί μόλις ένα τέρμα στα προκριματικά του Champions League και κανένα στη Super League, μέχρι και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις.

Ωστόσο, από εκείνο το σημείο και μετά τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην. Η άμυνα των «ερυθρολεύκων» έχει δεχθεί έξι γκολ πληρώνοντας τα λάθη των αμυντικών του. Γι’ αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια για ψυχολογική ανασύνταξη τους, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportime».

Ο Μαρτίνς τόνισε στους δύο παίκτες του πόσο πολύ τους υπολογίζει. Κυρίως στον Μεριά, γιατί με τον Σεμέδο η συζήτηση είχε να κάνει κυρίως με την πνευματική του συγκέντρωση. Και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί άκουσαν από τον προπονητή τους πως είναι παίκτες-κλειδιά για την ομάδα και θα πρέπει να είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments