Αθλητισμός

Τσούμπα Ακπόμ: Εκνευρισμένος ο παίκτης του ΠΑΟΚ

Τσούμπα Ακπόμ: Εκνευρισμένος ο παίκτης του ΠΑΟΚ
Τσούμπα Ακπόμ: Ο Άγγλος επιθετικός δεν περνάει την καλύτερη φάση του στον ΠΑΟΚ και αυτό βγαίνει στα αποδυτήρια.

Τσούμπα Ακπόμ: Ο Άγγλος επιθετικός ξεκίνησε πολύ δυνατά την σεζόν, αλλά μετά τους Ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς η απόδοση του έχει πέσει. Η μέτρια εικόνα του στα πρόσφατα παιχνίδια του ΠΑΟΚ έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Κάρολ Σβιντέρσκι. Μάλιστα, ο Πολωνός σέντερ φορ έχει αρπάξει από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που του έχουν δοθεί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του.

Είναι λογικό ο Τσούμπα Ακπόμ να μην είναι ευχαριστημένος με αυτή την κατάσταση. Σύμφωνα με το Sportime ο νεαρός επιθετικός έχει αρχίσει να γκρινιάζει και δεν είναι ο μοναδικός. Τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ έχουν περάσει και καλύτερες μέρες καθώς αρκετοί παίκτες έχουν παράπονα από τον χρόνο συμμετοχής τους.

Ο Τσούμπα Ακπόμ και το γκρουπ των δυσαρεστημένων

“Έχουμε και λέμε: Στοχ, Ίνγκασον, Μιχάι, Λάμπρου είναι μία κατηγορία που οικονομικά και αγωνιστικά «κοστίζουν» στον ΠΑΟΚ που παίζει, πλέον, μόλις ένα ματς ανά εβδομάδα και οι εν λόγω μένουν στο περιθώριο.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ που έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στα αποδυτήρια συνεχίζει να προβληματίζει μια και ο αχίλλειος τένοντας τον έχει αφήσει πολύ πίσω στην αποθεραπεία. Και το τελευταίο που «έσκασε» είναι τα νευράκια του Ακπόμ στις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, βλέποντας τη λεζάντα να πέφτει πάνω στον Σβιντέρσκι”, αναφέρει το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments