Ελλάδα

ΠΑΜΕ: Καταγγελία για την επέμβαση των ΜΑΤ στη διαδήλωση κατά του Πομπέο

ΠΑΜΕ: Καταγγελία για την επέμβαση των ΜΑΤ στη διαδήλωση κατά του Πομπέο
ΠΑΜΕ: Ανακοίνωση - καταγγελία για την επέμβαση της αστυνομίας στη διαδήλωση ελέω της επίσκεψης του Μάικ Πομπέο.

ΠΑΜΕ: Ανακοίνωση εξέδωσε το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για την επέμβαση των ΜΑΤ στη διαδήλωση που έλαβε χώρα σήμερα κατά της επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικού των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: “Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καταγγέλλει την Κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία παίρνοντας την σκυτάλη από τον ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε βίαια με ΜΑΤ, χημικά, κροτίδες κρότου λάμψης κτλ ενάντια στην σημερινή μεγάλη αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση. Όμως η αποφασιστικότητα, η μαζικότητα και η μαχητικότητα των διαδηλωτών έδωσε την απάντηση της. Το άγαλμα βάφτηκε κόκκινο, όπως οι ιμπεριαλιστές και ο μακελάρης Τρούμαν αιματοκύλισαν τους λαούς της Ελλάδας και της υφηλίου. Περιμένουμε τον λαλίστατο Πρέσβη των ΗΠΑ, κύριο Πάιατ να τρέξει αύριο να φωτογραφηθεί με τον αιματοβαμμένο Πρόεδρο του”.

Τι έγινε στη διαδήλωση

Ο Αμερικανός υπουργός Eξωτερικών βρίσκεται στην Αθήνα και από το πρωί έχει συναντήσεις με τα μέλη της κυβέρνησης. Την ίδια ώρα στο κέντρο είχε προγραμματισμένη η πορεία του ΠΑΜΕ κατά της παρουσίας του Μάικ Πομπέο στη χώρα μας. Τα μέλη του ΠΑΜΕ έφτασαν μπροστά το άγαλμα του Τρούμαν επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου και πέταξαν κόκκινη μπογιά.

Λίγο αργότερα σημειώθηκε ένταση με τους αστυνομικούς. Όλα ξεκίνησαν από κάποια σπρωξίματα και ακολούθησαν μάζες σώμα με σώμα. Οι δυο διμοιρίες που βρέθηκαν στο σημείο, έκαναν χρήση χημικών με αποτέλεσμα να εκτονωθεί η κατάσταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments