Lifestyle

Γιώργος Καπουτζίδης: Έκλεισε στο ONE Channel

Γιώργος Καπουτζίδης: Έκλεισε στο ONE Channel
Γιώργος Καπουτζίδης: Ο δημοφιλής παρουσιαστής και ηθοποιός ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια εκπομπή αθλητικού περιεχομένου στο ONE Channel.

Γιώργος Καπουτζίδης: Λίγες ημέρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του «The Voice», ο δημοφιλής παρουσιαστής και ηθοποιός είχε ανακοινώσει μέσω Instagram ότι δεν θα παρουσίαζε τον φετινό κύκλο του talent show. Ωστόσο, ο ίδιος δεν είχε αποκαλύψει αν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ ή αν αυτή ολοκληρώθηκε.

«Πέρασα τρεις υπέροχες τηλεοπτικές σεζόν, παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι που αγαπούσα σαν τηλεθεατής, και συνέχισα να το αγαπώ και ως παρουσιαστής. Προσπάθησα να το κάνω όσο μπορούσα καλύτερα, σεβόμενος τους τηλεθεατές, τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους μου. Και ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσω. Φέτος θα πρέπει να στρέψω όλη μου την προσοχή στο θεατρικό μου παιδί, στο πρώτο μου έργο στο Θέατρο ΗΒΗ, καθώς επίσης και στην εκπομπή που ετοιμάζω με τίτλο Team Hellas, που παρουσιάζει τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020!

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους ανθρώπους του Voice. Τους ανθρώπους της παραγωγής, το κανάλι, τους καλύτερους coaches του ΚΟΣΜΟΥ, τα παιδιά που ήρθαν και διαγωνίστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μου την αγωνία τους, και φυσικά τους δικούς μου ανθρώπους, την ομάδα μου, που ήταν και οικογένεια μου όλους αυτούς τους μήνες των γυρισμάτων. Και ευχαριστώ και τους τηλεθεατές που μας αγάπησαν! Πολλά φιλιά σε όλους!! Φέτος θα απολαύσω ως τηλεθεατής πια το αγαπημένο μου παιχνίδι! Αντίο Voice μου!», ανέφερε το μήνυμα του Γιώργου Καπουτζίδη.

Γιώργος Καπουτζίδης: Συνεχίζει στο ONE Channel

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Καπουτζίδη έγινε όμως ήδη γνωστό καθώς, από το κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου, πάει σε αυτό του Βαγγέλη Μαρινάκη, το ONE Channel. Αυτό αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας ο Άρης Καβατζίκης στο «Πρωινό», τονίζοντας πως η νέα εκπομπή του γνωστού παρουσιαστή και ηθοποιού θα έχει αθλητικό περιεχόμενο.

«Τον Γιώργο Καπουτζίδη πιστεύαμε, ότι δεν θα τον δούμε φέτος στην τηλεόραση και τελικά θα τον δούμε από στέγη έκπληξη. Τον Νοέμβρη θα αρχίσει να εκπέμπει, το ONE! Εκεί λοιπόν, θα δούμε κατά 99% μία εκπομπή του Γιώργου, η οποία λέγεται “Team Greece” και έχει να κάνει με αθλητές στίβου και άλλων αθλημάτων, οι οποίοι θα λάβουν μέρος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020», ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments