Αθλητισμός

Βαθμολογία Super League 1: Στην κορυφή η Ξάνθη – Απογοητεύει ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία Super League 1: Στην κορυφή η Ξάνθη – Απογοητεύει ο Παναθηναϊκός
Βαθμολογία Super League: Η Ξάνθη πήρε ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στον Παναθηναϊκό κι ανέβηκε στην κορυφή της Super League. Νέα απώλεια για την ΑΕΚ, που έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Λάρισας.

Βαθμολογία Super League: Την εκπληκτική της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα συνέχισε και κόντρα στον Παναθηναϊκό η Ξάνθη, η οποία επικράτησε των «πράσινων» με 1-0 στη Ριζούπολη και έφτασε τις πέντε νίκες στις έξι πρώτες αγωνιστικές και τους 15 βαθμούς. Έτσι, οι Ακρίτες ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, πάνω και από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (με ένα ματς περισσότερο). Από την άλλη, το «τριφύλλι», το οποίο έχει έντονα παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης, τόσο για το ακυρωθέν γκολ του Ζαχίντ στο 29ο λεπτό, αλλά και το νικητήριο τέρμα των Ακριτών στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, έμεινε στους μόλις 5 βαθμούς.

Μακριά από τις νίκες για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική έμεινε η ΑΕΚ, η οποία μετά το ισόπαλο 2-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Αθήνα, δεν μπόρεσε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Λάρισας (0-0). Έτσι η «Ένωση» έμεινε στους 11 βαθμούς και την 4η θέση. Από την άλλη, η ΑΕΛ έφτασε τους 8 βαθμούς μετά από έξι αγωνιστικές και βρίσκεται στην 7η θέση.

Τα αποτελέσματα της 6η αγωνιστικής

Σάββατο (05/10)

Παναθηναϊκός – Ξάνθη 0-1

ΑΕΛ – ΑΕΚ 0-0

Κυριακή (06/10)

Βόλος – Ατρόμητος (15:00)

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (17:15)

ΟΦΗ – Πανιώνιος (17:15)

Άρης – Ολυμπιακός (19:30)

Δευτέρα (07/10)

Λαμία – Παναιτωλικός (20:00)

Η βαθμολογία στη Superleague

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments