Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Έχει μαζέψει τους μισούς βαθμούς σε σχέση με πέρσι χωρίς το -6

Παναθηναϊκός: Έχει μαζέψει τους μισούς βαθμούς σε σχέση με πέρσι χωρίς το -6
Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» πραγματοποιούν ένα κακό ξεκίνημα στη σεζόν και είναι χαρακτηριστικό ότι στο ίδιο σημείο της περσινής σεζόν είχαν μαζέψει τους διπλάσιους βαθμούς, παρά το γεγονός ότι είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -6.

Παναθηναϊκός: Οι περισσότεροι στις τάξεις των «πρασίνων» θεώρησαν ότι η νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο (1-0) και η ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1) θα δώσουν ώθηση στην ομάδα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με την Ξάνθη να επικρατεί με 1-0 του «τριφυλλιού» στη Ριζούπολη, με τον Παναθηναϊκό να έχει έντονα παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης, τόσο για το ακυρωθέν γκολ του Ζαχίντ στο 29ο λεπτό, αλλά και το νικητήριο τέρμα των Ακριτών στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Όπως και να έχει, τη δεδομένη χρονική στιγμή οι «πράσινοι» μετρούν μόλις πέντε βαθμούς στις έξι πρώτες αγωνιστικές της φετινής Super League, όταν στο ίδιο χρονικό σημείο της περσινής σεζόν είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν τους διπλάσιους. Κι αυτό μάλιστα παρότι είχαν ξεκινήσει τη χρονιά με -6 βαθμούς λόγω της μη αδειοδότησης. Πέρυσι ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με 5/5 νίκες κόντρα σε Ξάνθη (0-1), Λαμία (3-1), Λάρισα (1-3), Λεβαδειακό (3-0) και ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) κι ακολούθως έμεινε στο 1-1 στην Τρίπολη, μαζεύοντας 10 βαθμούς στις έξι πρώτες αγωνιστικές.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Οι δηλώσεις του Δώνη και το χάσμα

Θεωρείται δύσκολο έως απίθανο να υπάρξει πλέον κάποια ανατροπή σχετικά με την υπόθεση του 22χρονου εξτρέμ. Ο Γιώργος Δώνης αναφέρθηκε για το θέμα του Χατζηγιοβάνη στη Nova, στο πλαίσιο δηλώσεων για το ματς με την Ξάνθη για την έκτη αγωνιστική. Δηλώσεις οι οποίες έρχονται να προστεθούν σε ένα σύνολο ενεργειών που, σύμφωνα με το Sportime έχουν προκαλέσει δυσφορία από την πλευρά του παίκτη, για τον τρόπο που χειρίζεται επικοινωνιακά την υπόθεση ο Παναθηναϊκός.

Τι είχε πει ο Γιώργος Δώνης για τον Χατζηγιοβάνη

Ο Χατζηγιοβάνης είναι νέο παιδί και είναι λάθος να στοχοποιείται. Εγώ δεν λειτουργώ έτσι. Εισηγήθηκα να ανανεώσουν οι Μπουζούκης Μαυρομάτης και Χατζηγιοβάνης. Οι δύο πρώτοι το έκαναν, όχι ο Χατζηγιοβάνης. Αν ήμουν άλλος, μπορεί να μην τον έβαζα καν. Όμως, λειτουργούμε διαφορετικά σε αυτό επίπεδο. Είναι μαζί μας, είναι καλός επαγγελματίας. Δεν τον στοχοποιώ, λοιπόν. Αντιθέτως, αν κρίνω ότι πρέπει να τον χρησιμοποιήσω θα το κάνω. Το λάθος είναι ότι η υπόθεση της ανανέωσής του έχει τραβήξει πολύ.

Όταν μιλάω για αλλαγή νοοτροπίας δεν μιλάω μόνο γι’ αυτόν, αλλά για όλα τα νέα παιδιά. Έχει παίξει βασικός σε πολλά ματς. Από την προηγούμενη σεζόν, όμως, είναι μπερδεμένος γι’ αυτό τραβάει η υπόθεση σε μάκρος. Είναι καλό παιδί και καλός επαγγελματίας. Δεν πήρε την απόφαση που θέλει ο ίδιος. Τον μπερδεύει αυτό. Έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι. Εγώ κρίνω πως θα τον χρησιμοποιήσω αγωνιστικά.

Μόνο στους τρεις νέους παίκτες έγινε πρόταση ανανέωσης. Είναι λάθος που ο Χαζηγιοβάνης δεν πήρε απόφαση τι θέλει να κάνει. Ειπώθηκε ότι αν ήταν στη θέση του ο Χρήστος (σ.σ. Δώνης), θα είχε άλλη αντιμετώπιση. Αν ήταν ο Χρήστος στη θέση του, εγώ θα έπαιρνα την απόφαση πολύ πιο γρήγορα. Του Χρήστου το συμβόλαιο λήγει, αλλά δεν κλήθηκε να ανανεώσει πρέπει να σας πω”. Κάνω μια δουλειά και κρίνομαι γι’ αυτό που παρουσιάζω στον αγωνιστικό χώρο. Όχι σε οποιοδήποτε θέμα, όμως, να συνδέεται η συγγένεια με την ανανέωση ή όχι του Χατζηγιοβάνη. Είναι κακοήθεια αυτό/

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments