Ελλάδα

Ηλεία: 52χρονη έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε στη διαδρομή για το νοσοκομείο Ιωαννίνων

Ηλεία: 52χρονη έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε στη διαδρομή για το νοσοκομείο Ιωαννίνων
Ηλεία: Η γυναίκα υπέστη κολποκοιλιακό διαχωρισμό, οξύτατη καρδιακή πάθηση και την έστειλα στο νοσοκομείο Ιωαννίνων γιατί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα δεν εφημερεύει η θωρακοχειρουργική κλινική.

Ηλεία: Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής (6/10), καθώς στη διαδρομή για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων άφησε την τελευταία της πνοή καθηγήτρια Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που συμμετείχε στο 28ο Διεθνές Συνέδριο Φιλοσοφίας στην Αρχαία Ολυμπία. Η 52χρονη γυναίκα κατέρρευσε κατά τη διάρκεια περιπάτου στο κέντρο της Ολυμπίας, στις 14:10 το μεσημέρι του Σαββάτου. Στις 14:29 την παρέλαβε το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Πύργου.

Οι γιατροί του νοσοκομείου της διέγνωσαν κολποκοιλιακό διαχωρισμό, μια οξύτατη καρδιακή πάθηση, η οποία θεωρείται ακόμα πιο σοβαρό επεισόδιο από εκείνο που υπέστη ο Πέτρος Τατσόπουλος την περασμένη εβδομάδα. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης αποφασίστηκε από τους γιατρούς να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, το οποίο όμως, είναι το ένα από τα δύο πανελλαδικά που αν και διαθέτουν θωρακοχειρουργική κλινική, αυτή δεν εφημερεύει. Έτσι αποφασίστηκε να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το μόνο που μπορούσε να αντιμετωπίσει την κατάστασή της.

Το ασθενοφόρο ξεκίνησε από τον Πύργο περίπου στις 18:30, αλλά λίγο έξω από την Άρτα η κατάσταση της γυναίκας επιδεινώθηκε δραματικά. Η γιατρός και οι διασώστες που συνόδευαν την ασθενή σταμάτησαν αμέσως το όχημα και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να την κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο, η κατάσταση της ήταν ιδιαίτερα βαριά και η ασθενής κατέληξε στο νοσοκομείο. Τελικά η 52χρονη η οποία ήταν σύζυγος του υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ιωάννη Μουρμούρα, μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Άρτας όπου εκεί διαπιστώθηκε και επίσημα ο θάνατός της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments