Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική επαναπατρισμού

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική επαναπατρισμού
Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Το όνομα του Έλληνα στόπερ επανήλθε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Ο νεαρός στόπερ, μόλις στα 21 του αποτελεί μέλος της Άρσεναλ, η οποία τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2018 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν κυλούν και τόσο καλά για τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος δεν βρίσκει σταθερό χρόνο συμμετοχής στους «Κανονιέρηδες» και μάλιστα το καλοκαίρι η αγγλική ομάδα φερόταν να ψάχνει τρόπο να τον παραχωρήσει είτε μόνιμα είτε ως δανεικό. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, αλλά ο Μαυροπάνος επέλεξε να μείνει στην Άρσεναλ και να παλέψει για τη θέση του.

Μόλις πριν από μερικές ημέρες ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του για την «Ένωση», η οποία φέρεται να ψάχνει κεντρικό αμυντικό για να ενισχύσει τα μετόπισθεν της. Στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» έχουν σε εκτίμηση τον νεαρό στόπερ και τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο ακόμα και για κίνηση της ομάδας και κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, εφόσον η Ένωση βρίσκεται κοντά στην κορυφή και διεκδικεί με αξιώσει το πρωτάθλημα μέχρι τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportime», το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του Μαυροπάνου μόνο βέβαιο δεν είναι. Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Έλληνας στόπερ αν και ήταν τραυματίας και με πιθανότητα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου το καλοκαίρι, δεν ήθελε ούτε να ακούει για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα. Η προοπτική της Superleague ήταν και παραμένει, τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη, εκτός οποιασδήποτε σκέψης του.

Φραν Βέλεθ: Ψάχτηκε η ΑΕΚ για την περίπτωσή του

Μπορεί ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της θέσης του στη Super League, ωστόσο στην ΑΕΚ γνωρίζουν ότι τα πολλά προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει τον θέτουν νοκ άουτ και αφαιρούν από την ενδεκάδα δύναμη από τα μετόπισθεν. Στην ΑΕΚ έμαθαν ότι με τον Ουκρανό αμυντικό θα υπάρχει σιγουριά, αλλά όταν δεν παίζει τα πράγματα θα δυσκολεύουν και γι’ αυτό, σύμφωνα με τη Sportday, έψαξαν και την περίπτωση του Φραν Βέλεθ. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε προταθεί στον Ολυμπιακό, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση και έπειτα έριξε το όνομά του στα πέριξ της ΑΕΚ. Ο Ίλια Ίβιτς γνωρίζει την περίπτωσή του και την έχει εξετάσει, ωστόσο για την ώρα δεν προκύπτει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ότι θα υπάρξει σίγουρα κίνηση για την απόκτησή του.

Δύσκολα θα ανανεώσει ο Βέλεθ στον Άρη

Σαφέστατα ο Ισπανός στόπερ είναι ένας από τους λίγους παίκτες που βρέθηκαν στον Άρη και ξεχωρίζουν με αυτά που δίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Βέλεθ αποτέλεσε επιλογή του πρώην τεχνικού διευθυντή των «κίτρινων», Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, ο οποίος είχε παρακολουθήσει την περίπτωση του και τον διάλεξε για τους Θεσσαλονικείς. Ωστόσο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Sportime», το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και δύσκολα θα παραμείνει στον Άρη.

Ο Φραν Βέλεθ μάλιστα, τονίζεται ότι ασπάζεται ευλαβικά την άποψή του πρώην τεχνικού διευθυντή των «κίτρινων». Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι πιθανότητες παραμονής του στον Άρη δεν είναι με το μέρος της ομάδας, καθώς, όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, βρίσκεται στο 70-30 υπέρ της μη ανανέωσης. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει μια πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές για την ανανέωση της συνεργασίας τους, οπότε μένει να φανεί τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments