Ελλάδα

Χαϊδάρι: «Γάζωσαν» το αυτοκίνητο που επέβαινε 49χρονος – Του είχαν στήσει ενέδρα

Χαϊδάρι: «Γάζωσαν» το αυτοκίνητο που επέβαινε 49χρονος – Του είχαν στήσει ενέδρα
Ο 49χρονος κατάφερε να σωθεί καθώς έπεσε στο δάπεδο του αυτοκινήτου.

Απανωτά πυρά δέχτηκε ένας σεσημασμένος 49χρονος άνδρας τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Χαϊδάρι χωρίς μάλιστα να τραυματιστεί. Ο 49χρονος δέχτηκε 15 σφαίρες από δύο άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Το παρ’ ολίγον θύμα είναι γνωστός στις Αρχές για σωρεία κλοπών και κατά το παρελθόν είχε φυλακιστεί για παρόμοιες ποινικές πράξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας τελευταία δυο χρόνια μαφιόζικης ενέδρας, φέρεται να είχε αναπτύξει «εργασιακές» σχέσεις με συγκεκριμένη ομάδα «νονών» της νύχτας, κάνοντας περιφερειακές δουλειές.

Πως ξεκίνησε το περιστατικό

Φαίνεται πως τα δύο άτομα είχαν στήσει ενέδρα στον 49χρονο σε δρόμο του Χαιδαρίου καθώς ήξεραν ότι θα κινούνταν στον συγκεκριμένο δρόμο. Όταν ο 49χρονος μπήκε στο αυτοκίνητο του. Ξαφνικά σταμάτησε παράλληλα ένα αυτοκίνητο με δυο επιβαίνοντες και αμέσως ο ένας από τους επιβάτες άνοιξε πυρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παρ’ ολίγον θύμα, ίσως περίμενε αυτές τις ημέρες κάποια ενέργεια σε βάρος του, καθώς ήταν σε εγρήγορση με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο του οχήματος για να προφυλαχθεί και τελικά να μην τον πετύχει καμιά από τις περίπου 15 σφαίρες που εξαπέλυσαν οι δράστες εναντίον του. Οι δράστες εξαφανίστηκαν, ενώ η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από περίοικους που σηκώθηκαν έντρομοι από τα κρεβάτια τους.

Μάλιστα την ίδια στιγμή που σημειώθηκε το περιστατικό, οι αστυνομικοί τις Άμεσης Δράσης και της ΟΠΚΕ είχαν κληθεί να διαχειριστούν το άλλο σοβαρό περιστατικό στον Ασπρόπυργο, επίσης με πυροβολισμούς από έναν Πακιστανό ο οποίος μάλιστα απείλησε τους αστυνομικούς με το όπλο του και τελικά συνελήφθη τραυματισμένος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments