Video

The Voice: Η γιαγιά που τρέλανε τον Ρουβά (vid)

The Voice: Η γιαγιά που τρέλανε τον Ρουβά (vid)
The Voice: Μπορεί η 22χρονη Αναστασία να εντυπωσίασε με τη φωνή της, αλλά εκείνη που "έκλεψε" την παράσταση ήταν η γιαγιά της.

The Voice: Το μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ συνεχίζει να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές. Μετά το επικό “κλέψιμο” του Πάνου Μουζουράκη στο προηγούμενο επεισόδιο, μία γιαγιά μίας διαγωνιζόμενης έκλεψε την καρδιά του Σάκη Ρουβά. Είναι γεγονός πως ο γνωστός τραγουδιστής είναι αγαπητός σε όλες τις ηλικίες, αλλά γιαγιά Ρουβίτσα δεν είχαμε ξανασυναντήσει.

Στο επεισόδιο της Κυριακής στο “The Voice“, η 22χρονη Αναστασία Κουρκούτη ανέβηκε στη σκηνή και με την ερμηνεία της εντυπωσίασε όλους τους κριτές. Ο Πάνος Μουζουράκης, ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου πάτησαν το buzzer και γύρισαν την καρέκλα για να “αποκτήσουν” την νεαρή. Όμως όπως αποκάλυψε η γιαγιά της διαγωνιζόμενης, η οποία παρακολουθούσε την εμφάνισή της από τα backstage, είχε προαποφασίσει να πάει στην ομάδα του Ρουβά.

Η γιαγιά της διαγωνιζόμενης μπήκε στο πλατό και ο Σάκης ανέβηκε στην σκηνή, την αγκάλιασε και σίγουρα η selfie που έβγαλε μαζί του θα γίνει viral. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το τρομερό στιγμιότυπο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments