Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: “Κόουτς βάλε με να παίξω”

Τάσος Χατζηγιοβάνης: “Κόουτς βάλε με να παίξω”
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είχε συνάντηση με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιώργο Δώνη, με τον τελευταίο να του ανακοινώνει πως θα μείνει εκτός αποστολής για το ματς.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Η διαχείριση της κατάσταση με τον νεαρό  εξτρέμ είναι ένα από τα εσωτερικά θέματα το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός που ως γνωστόν δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του, βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας και ο Γιώργος Δώνης καλείται να αποφασίσει πως και αν θα χρησιμοποιήσει τον νεαρό μεσοεπιθετικό στα προσεχή ματς μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεσή του.

Πριν από το ματς με την Ξάνθη στη Ριζούπολη, οι δύο άνδρες είχαν τετ α τετ στο οποίο ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξήγησε γιατί τελικά άφησε τον 22χρονο εκτός αποστολής σύμφωνα με την Sportime. «Για να σε προστατέψω το κάνω, άκουσέ με», ήταν μια από τις χαρακτηριστικές ατάκες του Δώνη, με τον Χατζηγιοβάνη να απαντά «Βάλε να παίξω, μπορώ να βοηθήσω». Τελικά έμεινε εκτός αποστολής, παίρνοντας ωστόσο διαβεβαίωση πως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα ματς των εθνικών ομάδων, θα πάρει τις ευκαιρίες του στην πράσινη 11άδα.

Ο νεαρός εξτρέμ ωστόσο δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, λέγοντας στους συμπαίκτες του: «Δεν το καταλαβαίνω. Έχω συμβόλαιο, πληρώνομαι και θέλω να βοηθήσω. Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μου».

Η παρακάμερα του Παναθηναϊκός-Ξάνθη στη Ριζούπολη (vid)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανήρτησε την παρακάμερα από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη στη Ριζούπολη, από το κανάλι της στο YouTube. Να θυμίσουμε πως οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 1-0 από την Ξάνθη στο γήπεδο της Ριζούπολης, με τους φιλοξενούμενους να «παγώνουν» τον Παναθηναϊκό στις καθυστερήσεις. Στο βίντεο φαίνεται το πώς έζησε ο πάγκος την εξέλιξη του αγώνα, ενώ υπάρχουν εικόνες και από τα αποδυτήρια του ιστορικού γηπέδου.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments