Ελλάδα

Πέτρος Τατσόπουλος: «Οι γιατροί έσωσαν τη ζωή και τη συνείδησή μου»

Πέτρος Τατσόπουλος: «Οι γιατροί έσωσαν τη ζωή και τη συνείδησή μου»
Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου μετά το σοβαρό χειρουργείο στην καρδιά.

Πέτρος Τατσόπουλος: Ο πρώην βουλευτής συγκλονίζει με ανάρτησή του στο facebook λίγες ημέρες μετά το πρόβλημα υγείας του που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. O γνωστός συγγραφέας πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στην καρδιά και επέστρεψε σπίτι του. Ο συγγραφέας έγραψε στο facebook: «Τη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς αναλώνουν τον υπερπολύτιμο και -καθώς αποδεικνύεται- τον ανεπίστρεπτο χρόνο μας σε μικρότητες που θα ξεχαστούν πριν καν πέσει η νύχτα, η σκέψη μας τρέχει στους λίγους,

αλλά και στους τόσο “κρίσιμα πολλούς” για την επιβίωση ενός έθνους, που κάνουν το καλό και το ρίχνουν στο γιαλό, δίχως καμία εξυπηρέτηση να μην προσδοκούν ως ελάχιστη ανταπόδοση. Το να αναγνωρίσω ότι μου έσωσαν τη ζωή είναι το λιγότερο. Έχω όμως την εντύπωση ότι έσωσαν και τη συνείδησή μου. Εκείνοι, για μια ακόμη φορά, καθάρισαν για λογαριασμό όλων μας».

Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣΤη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς αναλώνουν τον υπερπολύτιμο και -καθώς αποδεικνύεται- τον…

Gepostet von Petros Tatsopoulos am Dienstag, 8. Oktober 2019

Ο Πέτρος Τατσόπουλος που πριν λίγες μέρες κατέρρευσε on air κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Εκτός Γραμμής» με τον Τάκη Χατζή και τη Λήδα Μπόλα στον Alpha την περασμένη εβδομάδα, βγήκε από το νοσοκομείο σήμερα στις 14:00.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν: «Σχετικά με την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, που χειρουργήθηκε επειγόντως την 1.10.19 για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ενημερώνουμε ότι ασθενής εξήλθε σήμερα, ώρα 14.00,από το Νοσοκομείο σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση. Εδόθησαν αγωγή και οδηγίες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments