Αθλητισμός

Ιταλία – Ελλάδα: Έτσι θα παίξει η Εθνική

Ιταλία – Ελλάδα: Έτσι θα παίξει η Εθνική
Ιταλία - Ελλάδα: Τα πλάνα του Τζον Φαν Σιπ για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία.

Ιταλία – Ελλάδα: Η παρουσία της εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Euro δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας. Η πρόκριση στα τελικά έχει χαθεί ουσιαστικά, αλλά ο Τζον Φαν Σιο έχει την ευκαιρία να κάνει κάποιες δοκιμές προκειμένου να ξέρει σε ποιους παίκτες μπορεί αν στηριχθεί τα επόμενα χρόνια.

Ο Ολλανδός πρόκειται να κάνει πολλές αλλαγές στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία, αφήνοντας εκτός αποστολής πρωτοκλασάτα ονόματα. Ο έμπειρος κόουτς δούλεψε το 4-4-2 με τρία κεντρικά χαφ και δυο ευέλικτους επιθετικούς. Η 4άδα της μεσαίας γραμμής σε σχήμα ρόμβου, το οποίο θέλει να εφαρμόσει όταν η Εθνική μας θα επιτίθεται.

Αλλά θα μετατρέπεται σε 4-3-3 όταν η «γαλανόλευκη» θα αμύνεται. Με τον εκάστοτε επιτελικό μέσο, εν προκειμένω ο Μάνταλος να πιέζει τα στόπερ και οι δύο στράικερ (Δώνης και Κουλούρης) να ανοίγονται στα πλάγια και να μαρκάρουν τα μπακ. Ισορροπία θα δίνουν οι τρεις χαφ, με τους Κουρμπέλη, Μπουχαλάκη και Ζέκα να σηκώνουν το βάρος.

Από εκεί και πέρα, στο τέρμα θα είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Στα μπακ θα είναι ο Μπακακης δεξιά και ο Σταφυλίδης αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Σιόβας με τον Χατζηδιάκο ή τον Λαμπρόπουλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments