Αθλητισμός

Simone biles: Έγραψε ιστορία στην Στουτγκάρδη

Simone biles: Έγραψε ιστορία στην Στουτγκάρδη
Simone biles: Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε άλλο ένα μετάλλιο και έγραψε ιστορία.

Simone biles: H Aμερικανίδα Σιμόν Μπάιλς έγραψε ιστορία αφού κατέκτησε σήμερα το 24ο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα γυμναστικής και έγινε εκείνη με τα περισσότερα μετάλλια, ανάμεσα σε αθλητές και αθλήτριες στην ιστορία της διοργάνωσης. Το τέταρτο χρυσό μετάλλιο της 22χρονης Σιμόν Μπάιλς στη Στουτγάρδη, της εξασφάλισε ότι ξεπερνά τον Λευκορώσο Βιτάλι Σέρμπο που… σταμάτησε στα 23 μετάλλια, κι έγινε η αθλήτρια, μεταξύ ανδρών και γυναικών, με τα περισσότερα μετάλλια στην ιστορία της γυμναστικής.

Η Μπάιλς έχει συνολικά στην καριέρα της 19 χρυσά, 3 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα (2013, 2014, 2015, 2018, 2019) κι άλλα πέντε μετάλλια (4 χρυσά κι ένα αργυρό) σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2016).

Η αντίδρασή της όταν εξασφάλισε το ιστορικό μετάλλιο:

https://twitter.com/morgisfullin/status/1183355595103096833

Γεννήθηκε στο Κολόμπους του Οχάιο στις 14 Μαρτίου 1997.Είναι η τρίτη κατά σειρά γεννημένη από τα τέσσερα αδέρφια της.[2] Στην ηλικία των 6 ετών, η μητέρα της, Σάνον Μπάιλς, δεν μπορούσε να μεγαλώσει τη Σιμόν και τα υπόλοιπα 3 αδέλφια της, επειδή πάλευε με την εξάρτηση της από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, και έδωσε τα παιδιά στους γονείς της, δηλαδή στον παππού των κοριτσιών και τη σύζυγο του, Νέλι. Είναι Καθολική Χριστιανή στη θρησκεία. Κατάγεται από το Μπελίζ από τη μητέρα της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments