Ελλάδα

Ρέθυμνο: Τραγικό δυστύχημα στον ΒΟΑΚ -Μία νεκρή, δύο παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες (pics +vid)

Ρέθυμνο: Τραγικό δυστύχημα στον ΒΟΑΚ -Μία νεκρή, δύο παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες (pics +vid)
Ρέθυμνο: Από το πρώτο όχημα σκοτώθηκε ακαριαία μια γυναίκα.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 10:30 το πρωί στον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης (ΒΟΑΚ)  στο ύψος της Σκαλέτας στο Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μία γυναίκα και να τραυματιστούν πέντε άτομα.  Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας flashnews.gr,  το περιστατικό συνέβη όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινείτο με κατεύθυνση το Ρέθυμνο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο . Στο ένα όχημα επέβαιναν τρία άτομα ηλικίας από 70 ως 80 χρόνων και στο δεύτερο μια μητέρα με τα δύο της κοριτσάκια, 3 και 5 ετών.

Από το πρώτο όχημα σκοτώθηκε ακαριαία μια ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ ο γιος της που οδηγούσε το όχημα μαζί με έναν ακόμη 70χρονο άντρα, ανασύρθηκαν με τη συνδρομή πυροσβεστών από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου. Από το δεύτερο όχημα ανασύρθηκαν τραυματισμένοι η μητέρα με τα δύο παιδιά της, 3 και 5 ετών αντίστοιχα, και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και στο ΠΑΓΝΗ .

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στην μονάδα Παίδων του ΠΑΓΝΗ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η 5χρονη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση καθώς υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σοβαρά χτυπήματα σε όλο της το σώμα, ενώ η 3χρονη αδελφή της έχει υποστεί κάταγμα στην λεκάνη. Για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments