Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις (12/10)

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις (12/10)
Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεις για την Κυριακή (12/10)

Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεις για την Κυριακή (12/10).

Κριός

Είστε τόσο αντιδραστικοί σήμερα. Αλλά γιατί; Αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να γίνετε κατανοητοί – είναι λες και δεν σας ακούει κανείς.

Στην πραγματικότητα, πολλοί περισσότεροι άνθρωποι από όσοι πιστεύετε είναι συντονισμένοι και ακούν αυτά που λέτε. Και αυτή τη στιγμή η συμπεριφορά σας ξενερώνει κάποιο συγκεκριμένο άτομο.

Ταύρος

Αν η πολυτέλεια είναι αυτό που θέλετε, τότε αυτό ακριβώς θα έχετε. Δουλεύετε πολύ σκληρά τον τελευταίο καιρό, οπότε γιατί να μην κάνετε κάτι υπέροχο για τον εαυτό σας; Αν αναζητάτε μια έντονη εμπειρία, κάντε ένα μάθημα hot γιόγκα. Ελάχιστα ρούχα, ιδρωμένα κορμιά – δεν μπορεί να γίνει καλύτερο από αυτό.

Δίδυμοι

Έχετε σκοπό να κάνετε κάποιες αλλαγές στο νοικοκυριό σας. Ο διττός χαρακτήρας σας επιζητά αρμονία και ισορροπία. Αλλά η κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι σας, δείχνει κάθε άλλο παρά αυτό. Είτε ζείτε μόνοι σας είτε όχι, δημιουργήστε ένα χαλαρό περιβάλλον και κρατήστε το έτσι.

Καρκίνος

Η δημιουργική σας πλευρά βγαίνει για τα καλά προς τα έξω. Έχετε μια ακατανίκητη επιθυμία να δημιουργήσετε κάτι, που πιθανόν να έχει σχέση με συγγραφή. Είτε είναι μια ερωτική ιστορία ή ένα ερωτικό γράμμα, πάρτε μολύβι και χαρτί και ξεδιπλώστε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Μην εκπλαγείτε όμως αν καταλήξετε με περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις.

Λέων

Νωρίς σήμερα προκύπτει κάποια εργασία, που έχει σχέση με έγγραφα ή κάποιο άλλο επαγγελματικό καθήκον. Τι κρίμα! Ήταν το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε να κάνετε μια χαλαρή Κυριακή σαν τη σημερινή. Αντιμετωπίστε το γρήγορα και χωρίς γκρίνια. Θα σας ανοίξει το δρόμο σε αμέτρητες ευκαιρίες.

Παρθένος

Προσπαθείτε να συνέλθετε μετά από ένα έντονο συναισθηματικό ξέσπασμα. Δεν περιμένατε ποτέ ότι θα το πείτε αυτό, αλλά αυτό το συγκεκριμένο άτομο σας φαίνεται πλέον βαρετό. Φταίτε εσείς; Φταίει αυτός/αυτή; Αυτό θα φανεί. Με λίγη ενδοσκόπηση, όλα θα αποκαλυφθούν και θα μπορέσετε να σχεδιάσετε την επόμενη σας κίνηση.

Ζυγός

Έχετε υψηλές απαιτήσεις. Και όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε, έχετε την τάση να τα τινάξετε όλα στον αέρα. Αν μετά από ένα Κυριακάτικο ραντεβού αισθάνεστε απογοητευμένοι, προσπαθήστε να το βγάλετε από το μυαλό σας. Μια αμφίβολη συνάντηση δεν πρέπει να επηρεάσει την εξέλιξη αυτής της σύνδεσης.

Σκορπιός Μια απόφαση φαίνεται αμετάκλητη – αλλά δεν είναι. Μην αισθάνεστε ότι θα πρέπει να κηρύξετε μονογαμία, να δηλώσετε παντοτινή αγάπη και να αγοράσετε δακτυλίδι αρραβώνων. Απλά δεν υποτίθεται ότι τα πράγματα θα γίνουν έτσι. Χαλαρώστε: Αυτό το άτομο δεν πρόκειται να πάει πουθενά.

Τοξότης

Το πρόβλημά σας είναι ότι σκέφτεστε υπερβολικά πολύ. Η λογική σας λέει να ψάξετε για κάποιον/α με σταθερή δουλειά, τραπεζικό λογαριασμό και κάποιο επίπεδο υπευθυνότητας. Η έξαλλη πλευρά του χαρακτήρα σας όμως, θέλει δράση: Ατίθασα αγόρια ή κορίτσια.

Αιγόκερως

Μην δώσετε καθόλου υποσχέσεις σήμερα, αν δεν είστε έτοιμοι να τις τηρήσετε. Οι άλλοι θα στηριχθούν στα λόγια σας, ειδικά αυτοί με τους οποίους βγαίνετε. Οπότε να ξέρετε ότι οι χαλαρές δεσμεύσεις και προτάσεις θα γίνουν σίγουρα σχέδια σε χρόνο μηδέν. Δεν έχετε πραγματικά σκοπό να συναντηθείτε με αυτό το άτομο για γεύμα; Μην το αναφέρετε καν.

Υδροχόος

Έχετε πολλά άτομα στο μυαλό σας τώρα – αλλά κάποιο συγκεκριμένο κυριαρχεί στη σκέψη σας. Είτε πρόκειται για κάποιο πρόσωπο που γνωρίσατε πρόσφατα είτε για μια παλιά σχέση που βρήκατε τυχαία στο Facebook, το μυαλό σας δουλεύει υπερωρίες.

Ιχθύες

Μπορεί να χωρίσατε με αυτό το άτομο πριν από χρόνια. Αλλά όταν μάθατε ότι έχει παντρευτεί και έχει αποκτήσει και παιδιά, σας πείραξε. Και σας πληγώνει ακόμη περισσότερο, αν τα έκανε όλα αυτά με κάποιο κοινό φιλικό άτομο. Εκτιμήστε όσα έχετε εσείς στη ζωή σας. Δεν σας λείπει τίποτα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments