Αθλητισμός

Λέο Ζαμπά: Προβληματίζει τον Αμπέλ Φερέιρα ο Βραζιλιάνος

Λέο Ζαμπά: Προβληματίζει τον Αμπέλ Φερέιρα ο Βραζιλιάνος
Λέο Ζαμπά: Ο Αμπέλ Φερέιρα προβληματίζεται για να βρει τον τρόπο που θα οδηγήσει τον Βραζιλιάνο στην αγωνιστική αφύπνισή του

Λέο Ζαμπά: Ο Βραζιλιάνος είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για τον ΠΑΟΚ. Τόσο ποδοσφαιρικά όσο και περιουσιακά. Ο Ιβάν Σαββίδης κινήθηκε αστραπιαία το καλοκαίρι του 2018, και έκλεισε προσωπικά την μεταγραφή του Βραζιλιάνου από την Αχμάτ Γκρόζνι.

Ο Λέο Ζαμπά σε αρκετά παιχνίδια της περυσινής σεζόν (με χαρακτηριστικότερο εκείνο με την Μπάτε Μπορίσοφ στη Λευκορωσία) έδειξε το ταλέντο του, αλλά φέτος δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά. Ο Αμπέλ Φερέιρα πιστεύει πολύ στο ταλέντο του Βραζιλιάνου και προβληματίζεται με ποιον τρόπο θα τον οδηγήσει στην αγωνιστική αφύπνισή του. Ψάχνει τη σωστή φόρμουλα για να τον οδηγήσει σε επανεκκίνηση.

Πάντως ο Ζαμπά δεν δείχνει να προβληματίζεται με την κακή του απόδοση. Ο ίδιος ποστάρει φωτογραφίες από διήμερα που κάνει στη Μύκονο, σε μία περίοδο που η εξωηγηπεδική του αποτελεί θέμα συζήτησης στη Θεσσαλονίκη.

Χαλαρώνει στη Μύκονο ο Λέο Ζαμπά

Ευκαιρία για ορισμένες ανάσες ξεκούρασης και αποφόρτισης από το άγχος των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ.Με την ευκαιρία της διακοπής της Super League λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων ο Αμπέλ Φερέιρα παραχώρησε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Λέο Ζαμπά για να βρεθεί στη Μύκονο.

Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε ο Βραζιλιάνος από το «νησί των ανέμων»:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments