Αθλητισμός

Νίκος Αλέφαντος: Έξαλλος με Εθνική και Σάμαρη

Νίκος Αλέφαντος: Έξαλλος με Εθνική και Σάμαρη
Νίκος Αλέφαντος: Οι μη κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας, η ήττα από την Ιταλία και η δικαίωση του Αλέφαντου για τους «κομμένους».

Νίκος Αλέφαντος: Το κεφάλαιο εθνική ομάδα ξετύλιξε για ακόμη μία φορά ο Νίκος Αλέφαντος. Μετά την μη κλήση αρκετών εκ των πρωτοκλασάτων ονομάτων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν. Οι επιλογές του Φαν Σιπ ήρθαν να εκπλήξουν τους πάντες, με τον Ολλανδό τεχνικό να παρατάσσει κόντρα στην Ιταλία ένα άκρως ανανεωμένο σχήμα, το οποίο για μία ώρα αγώνα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Ο Νίκος Αλέφαντος σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε συμφωνήσει με τις αποφάσεις του Ολλανδού. Μένει πλέον σε διάρκεια χρόνου αν θα επιβεβαιωθεί και εκείνος με την σκληρή κριτική του στους «κομμένους».

Απολαύστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα 

Η αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου ήταν εξαρχής δύσκολη. Κόντρα σε ένα από τα μεγαθήρια της Ευρώπης η αποστολή των παικτών του Φαν Σιπ συν τα πολλά νέα πρόσωπα ήταν απίθανο να συνδυαστεί με καλό αποτέλεσμα. Με τους Σιόβα και Χατζηδιάκο στο κέντρο της άμυνας και με νεανική ενδεκάδα ο Φαν Σιπ προσπάθησε να αμυνθεί σωστά από το πρώτο λεπτό.

Η Εθνική μας κράτησε τους Ιταλούς για περισσότερη από μία ώρα στο μηδέν. Στο 63′ οι γηπεδούχοι εν τέλει κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζορζίνιο. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός του αγώνα άνοιξε, αποτέλεσμα η Ιταλία να βρει ακόμη ένα τέρμα με τον Μπερναντέσκι να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments