Τεχνολογία

Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους το κινητό σου ξεφορτίζει γρήγορα

Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους το κινητό σου ξεφορτίζει γρήγορα
Δείτε τι κάνετε και καταναλώνετε περισσότερη μπαταρία στο κινητό σας.

Τα κινητά νέας τεχνολογίας, δεν λειτουργούν ως απλός τρόπος επικοινωνίας αλλά χάρη στο εξελιγμένο λογισμικό τους είναι ένα ισχυρό εργαλείο. Επιτρέπουν τη σύνδεση στο ίντερνετ, γίνονται πλοηγοί για ταξίδια και άγνωστες διαδρομές, κλείνουν αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια και εκτελούν ένα σωρό άλλες χρήσιμες λειτουργίες. Η μπαταρία τους επιβαρύνεται, λόγω των πολλαπλών ταυτόχρονων ενεργειών και χρειάζεται συχνά φόρτιση. Ωστόσο, η λανθασμένη χρήση τους, δημιουργεί προβλήματα στη μπαταρία και κάποιες φορές την καταστρέφει.

Δείτε παρακάτω τους βασικότερους λόγους, για τους οποίους η μπαταρία σας ξεφορτίζει γρήγορα:

Αφήνετε στο υπόβαθρο πολλές εφαρμογές

Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή θα πρέπει όταν τελειώνετε να την κλείνετε αν το επιτρέπει η συσκευή σας. Σε αντίθετη περίπτωση το μόνο που πετυχαίνετε είναι να τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία σας.

Είστε για πολύ ώρα σε περιοχή που δεν έχει καλό σήμα

Όταν βρίσκεστε σε περιοχές που το σήμα είναι ασθενές βάλτε αμέσως το κινητό σας σε Airplane mode γιατί αλλιώς θα ξεφοριστεί πολύ πιο γρήγορα. Αυτό συμβαίνει επειδή το κινητό καταβάλει πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια να εντοπίσει δίκτυο όταν το σήμα είναι ασθενές. Έτσι καταναλώνεται μεγαλύτερη ποσότητα μπαταρίας.

Χρησιμοποιείτε ασύρματους φορτιστές συχνά

Μπορεί να είναι πολύ βολικοί, αλλά οι ασύρματοι φορτιστές δυστυχώς υπερθερμαίνουν, επίσης, την μπαταρία σας. Οπότε χρησιμοποιήστε τους μόνο όταν είναι πραγματική ανάγκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments