Πολιτισμός

KISS: Θα δώσουν συναυλία ανάμεσα σε καρχαρίες

KISS: Θα δώσουν συναυλία ανάμεσα σε καρχαρίες
KISS: Το εκκεντρικό συγκρότημα θα δώσει μια συναυλία για μερικούς...καρχαρίες.

KISS: Το γνωστό Αμερικανικό συγκρότημα έχει μείνει στην ιστορία για τα εκκεντρικά σόου του. Έντονο make up, φανταχτερά ρούχα και πολλά πυροτεχνήματα αποτελούν απαραίτητα συστατικά στις ζωντανές εμφανίσεις τους. Μπορεί να μην περνάνε την πρώτη τους νιότη, αλλά οι Kiss δεν έχουν καμία πρόθεση να σταματήσουν να παίζουν μουσική. Αντίθετα, ψάχνουν συνέχεια νέες προκλήσεις για να κάνουν τα σόου τους ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Αυτή τη φορά το θρυλικό συγκρότημα θα δώσει ένα live που όμοιο του δεν έχει δοθεί ποτέ ξανά. Τι θα κάνουν αυτή τη φορά οι εκκεντρικοί Kiss ; Θα παίξουν ζωντανά ανάμεσα σε μερικούς καρχαρίες. «Η Airbnb μας πλησίασε με την ιδέα, η οποία ακούγεται λίγο περίεργη. Αλλά η αλήθεια είναι, ότι έχουμε συνηθίσει να μας προσεγγίζουν για πράγματα που είναι κάπως περίεργα» είπε ο κιθαρίστας και τραγουδιστής των KISS, Πολ Στάνλεϊ, στο Rolling Stone. Παράλληλα, τόνισε πως έχει παίξει για πολλούς καρχαρίες της στεριάς οπότε ήρθε η ώρα να το κάνει για τους κανονικούς.

Πότε θα γίνει η ιδιαίτερη συναυλία

Το σόου της μπάντας θα σηματοδοτήσει την έναρξη του Airbnb Animal Experiences, όπου οι τουρίστες θα μπορούν να έρχονται σε επαφή με τα ζώα στο δικό τους περιβάλλον, ακολουθώντας τις οδηγίες της ΜΚΟ, World Animal Protection. Έτσι λοιπόν στις 18/11 στο Πορτ Λίνκολν της Αυστραλίας, οκτώ επιβάτες θα επιβιβαστούν σε μία βάρκα, όπου θα βρίσκονται οι Matt Waller και η ειδικός στους καρχαρίες, Blake Chapman.

Στη συνέχεια θα κατέβουν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο υποβρύχιο χώρο του σκάφους με γυαλί, όπου θα μπορούν να δουν τους καρχαρίες στο φυσικό τους περιβάλλον. Την ίδια στιγμή οι KISS θα βρίσκονται στο κατάστρωμα και θα παίζουν τα κομμάτια τους, τα οποία θα ακούγονται και μέσα στο νερό. Μάλιστα, ο Στάνλεϊ υποστηρίζει ότι οι καρχαρίες θα απολαύσουν ιδιαίτερα τα κομμάτια «Lick It Up» και «I Want You».

ο Πολ Στάνλεϊ δήλωσε επίσης ότι «δεν θα είναι όπως όταν πηγαίνετε στον ζωολογικό κήπο. Θα τα δείτε στο φυσικό τους περιβάλλον. Εάν οι άνθρωποι ωστόσο δεν συνεργαστούν, θα αντιμετωπιστούν δόλωμα και θα πεταχτούν στους καρχαρίες».Ο Στάνλεϊ όσον αφορά το ότι θα βρίσκεται σε «απόσταση αναπνοής» από τους καρχαρίες, υποστήριξε ότι δεν τους φοβάται: «Είμαι περισσότερο άνθρωπος της θάλασσας και όχι του ωκεανού, αλλά αυτή τη φορά δεν έχω κάτι να φοβηθώ. Μάλιστα, όταν οι καρχαρίες δουν τι φοράω, εκείνοι θα φοβηθούν!». Τέλος, ο κιθαρίστας και τραγουδιστής επεσήμανε το κοινό που έχει το συγκρότημα με τους καρχαρίες: «Δεν θα σταματήσουν μέχρι να πάρουν αυτό που θέλουν. Όταν έχουν έναν στόχο στο μυαλό τους, τα καταφέρνουν».

KISS x Airbnb

Booking opens today! KISS headlines in the Indian Ocean for the first-ever concert performed for great white sharks. Brought to you in partnership with Animals on Airbnb Experiences. Human fans reserve their spot at: www.airbnb.com/kiss

Gepostet von KISS am Montag, 14. Oktober 2019

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments