Video

Κατερίνα Μάρκου: Η «εμμονή» με τις εξωσωματικές και η απόφαση να υιοθετήσει

Κατερίνα Μάρκου: Η «εμμονή» με τις εξωσωματικές και η απόφαση να υιοθετήσει
Κατερίνα Μάρκου: Η πρώην βουλευτής μίλησε στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" για τις προσπάθειες να μείνει έγκυος, αλλά και για την απόφαση της να υιοθετήσει.

Κατερίνα Μάρκου: Η πρώην βουλευτής ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” με την Ελεονώρα Μελέτη. Η Κατερίνα Μάρκου άνοιξε την καρδιά της για τις πολλές εξωσωματικές που έκανε για να μείνει έγκυος. Μάλιστα, αποκάλυψε πως η επιμονή της είχα φτάσει στα όρια της εμμονής.

Παραδέχτηκε πως κατάλαβε το πρόβλημα από μικρή ηλικία. Συγκεκριμένα στα 22 της είχε πάρει απόφαση ότι το να αποκτήσει παιδί δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε πόσες εξωσωματικές εκτιμά πως έχει κάνει, η πρώην βουλευτής απάντησε χαρακτηριστικά πως δεν θυμάται, καθώς έκανε ανά τρεις μήνες συνεχώς.

Κατερίνα Μάρκου: Η στιγμή που σου γίνεται εμμονή

«Από ένα σημείο και μετά σου γίνεται εμμονή. Και ιδιαίτερα όταν στενεύουν τα περιθώρια λόγω ηλικίας, αυτό γίνεται ακόμη πιο έντονο και δεν καταλαβαίνεις τι μπορεί να συμβεί» .«Θα έπρεπε να παρέμβει η πολιτεία. Γιατί και εγώ κι άλλες γυναίκες που έχουμε μπει σε αυτή τη διαδικασία θα το βρούμε μπροστά μας.

Έχουμε πάρει τόσες πολλές ορμόνες που σίγουρα τα επόμενα χρόνια θα μας χτυπήσει την πόρτα. Εκεί λοιπόν η έλλειψη νομοθετικού πλαισίου στην Ελλάδα, είναι πολύ μεγάλος κίνδυνος γιατί η Πολιτεία θα αναγκαστεί να ξοδέψει για μας για τα νοσήλειά μας όταν θα έχουμε κάτι αργότερα».

Μιλώντας για το δώρο της υιοθεσίας, η πρών βουλευτής απευθύνθηκε μέσω της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν το δικό τους παιδί, λέγοντάς τους να επισκεφθούν ένα ίδρυμα και να δουν από κοντά τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μιας οικογένειας. «Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να γίνουμε γονείς, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να νιώσουμε πλήρεις» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments