Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Με έκπληξη στην επίθεση κόντρα στον Ατρόμητο

Παναθηναϊκός: Με έκπληξη στην επίθεση κόντρα στον Ατρόμητο
Παναθηναϊκός: Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι συνεχίζεται, με τον τεχνικό του «Τριφυλλιού», Γιώργο Δώνη να καταστρώνει τα πλάνα του τοποθετώντας σε αυτά τον νεαρό επιθετικό, Χρήστο Σέχου.

Παναθηναϊκός: Ο τεχνικός των «Πράσινων» δείχνει να το… ψάχνει. Ο Γιώργος Δώνης αναζητά το κατάλληλο σχήμα και τα κατάλληλα πρόσωπα ενόψει της δύσκολης αποστολής του «Τριφυλλιού» στο Περιστέρι. Καθημερινά στις προπονήσεις ο Έλληνας τεχνικός δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα με σκοπό αύριο να καταλήξει στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο.

Μέσα στα πρόσωπα που δοκιμάζει για την κορυφή της επίθεσης είναι και ο 19χρονος Χρήστος Σέχου. Ο νεαρός στην χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού αγωνίσθηκε για αρκετή ώρα με την ομάδα των βασικών, με τον Γιώργο Δώνη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα. Η απουσία του Φεντερίκο Μακέντα – πιθανότατα θα τεθεί εκτός λόγω τραυματισμού – περιπλέκει τις σκέψεις του Γιώργου Δώνη για την θέση του κεντρικού επιθετικού.

Κολοβός, Καμπετσής και Σέχου οι υποψήφιοι για την κορυφή

Ο Κολοβός για την ώρα διατηρεί τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, όμως εκτός του Έλληνα επιθετικού υποψηφιότητα βάζουν και οι Σέχου και Καμπετσής. Στην τελευταία προπόνηση ο Δώνης τοποθέτησε επίσης στα φτερά της επίθεσης τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη, ενώ φανέλα βασικού αναμένεται να δώσει και στον Χατζηθεοδωρίδη.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η χρησιμοποίηση του Ζαχίντ στον χώρο του κέντρου με τον έμπειρο μέσο να αναλαμβάνει ρόλο οργανωτή για ακόμη ένα παιχνίδι του «Τριφυλλιού». Στον Παναθηναϊκό ζουν και αναπνέουν για το επικείμενο παιχνίδι στο Περιστέρι, με τους «Πράσινους» να αναζητούν την νίκη προκειμένου να αναρριχηθούν στην βαθμολογία βάζοντας πίσω τους το κάκιστο ξεκίνημα. Το πρόγραμμα του «Τριφυλλιού» το επόμενο διάστημα είναι αρκετά «βαρύ», όμως η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα πρέπει να ανταπεξέλθει προκειμένου να πάρει τους απαραίτητους βαθμούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments