Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Έτοιμος για βασικός με Ατρόμητο

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Έτοιμος για βασικός με Ατρόμητο
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ο Γιώργος Δώνης έχει κερδίσει ξανά τον νεαρό εξτρέμ του «Τριφυλλιού», στον οποίο αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στο επικείμενο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Το περασμένο καλοκαίρι ήρθε για να φέρει σύννεφα στις σχέσεις του Παναθηναϊκού με τον 22χρονο εξτρέμ. Η παραμονή του στους «Πράσινους» και η μη μετακίνηση του σε άλλο σύλλογο αρχικά προκάλεσε μια παγωμάρα στις δύο πλευρές. Με τον καιρό και με τις συνθήκες να έχουν ωριμάσει ο Χατζηγιοβάνης δείχνει να έχει αφήσει πίσω του όσα ακούστηκαν. Ο νεαρός σύμφωνα με όσα διαρρέονται από τις προπονήσεις παρουσιάζεται καθημερινά όλο και καλύτερος ικανοποιώντας τον Γιώργο Δώνη και το επιτελείο του.

Τις τελευταίες ημέρες ο έμπειρος τεχνικός έχει καταφέρει να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία του παίκτη του. Αυτή η άνοδος μάλιστα δεν αποκλείεται να φέρει τον Χατζηγιοβάνη άμεσα στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού. Ο Δώνης καταστρώνει τα σχέδια του ενόψει του σημαντικού αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης πιθανότατα να βρεθεί σε αυτά, με τον Έλληνα τεχνικό να του δίνει φανέλα βασικού περιμένοντας από εκείνον το απρόβλεπτο στην επίθεση.

Επιτακτική ανάγκη η νίκη στο Περιστέρι

Ο Παναθηναϊκός καλείται να βγάλει με επιτυχία την δύσκολη αποστολή του στο Περιστέρι. Διαχρονικά ο Ατρόμητος δυσκολεύει τους «Πράσινους», όμως τώρα το «Τριφύλλι» δεν έχει πολλά περιθώρια. Οι «Πράσινοι» χρειάζονται βαθμούς ή βαθμό προκειμένου να αναρριχηθούν στην βαθμολογία όσο δυνατόν γρηγορότερα. Το κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις του συλλόγου σε ένα μάλιστα βατό πρόγραμμα.

Τώρα στα δύσκολα, ο Γιώργος Δώνης καλείται να γυρίσει το… κουμπί και να βάλει τάχιστα τον Παναθηναϊκό στον δρόμο των επιτυχιών προτού η ομάδα μπει σε αγωνιστικές περιπέτειες. Για να το πετύχει αυτό θα επενδύσει στους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο Χατζηγιοβάνης είναι ένας από αυτούς που θέλει να δει το κάτι παραπάνω στο γήπεδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments