Αθλητισμός

Το εντυπωσιακό κόλπο με τα τατουάζ του Σέρχιο Ράμος

Το εντυπωσιακό κόλπο με τα τατουάζ του Σέρχιο Ράμος
Ο Σέρχιο Ράμος είχε «εξαφανίσει» τα τατουάζ από το σώμα του σε φωτογραφία του στα social media κι άπαντες τα έψαχναν.

Ένας μικρός χαμός είχε ξεσπάσει στα social media πριν από περίπου 10 ημέρες με αφορμή μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο Σέρχιο Ράμος. Σε αυτήν ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος έχει αφήσει ελάχιστα σημεία στο σώμα του δίχως να τα έχει καλύψει με τατουάζ, εμφανιζόταν να έχει μια πεντακάθαρη πλάτη. Όπως είναι λογικό οι απανταχού φαν του έψαχναν τα τατουάζ του και έκαναν αρκετά σχόλια στη σελίδα του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τελικά, το «μυστήριο» λύθηκε πριν λίγες μέρες, καθώς όπως αποκαλύφθηκε, ο Ράμος «αφαίρεσε» τα τατουάζ του για τις ανάγκες διαφημιστικού σποτ γνωστής εταιρείας μπύρας. Το βίντεο κυκλοφόρησε ολόκληρο και είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Τα σχέδια που έχει επιλέξει για να βρίσκονται πάντα και παντού μαζί του, ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, αρχίζουν να εμφανίζονται ξανά ένα – ένα. Από την καρδιά και το σπαθί για το θάρρος με το οποίο παίζει ποδόσφαιρο, στο λιοντάρι που τον χαρακτηρίζει..

Από την κορώνα για το Μουντιάλ του 2010 φτάνοντας στην κορυφή του κόσμου με την εθνική Ισπανίας, μέχρι τους αριθμούς για το λεπτό που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης απέναντι στην Ατλέτικο, το 2014. Ο Σέρχιο Ράμος πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό κλιπ μπύρας και ο κόσμος μπορεί να παραμείνει ήσυχος, γιατί τα έργα τέχνης, είναι ακόμα στο σώμα του.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments