Lifestyle

Ραφαέλα Πλαστήρα: «Από μικρή έλεγα στη μητέρα μου ότι θα γίνω Σταρ Ελλάς»

Ραφαέλα Πλαστήρα: «Από μικρή έλεγα στη μητέρα μου ότι θα γίνω Σταρ Ελλάς»
Ραφαέλα Πλαστήρα: «Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι είμαι Σταρ Ελλάς».

Ραφαέλα Πλαστήρα: Η Ραφαέλα μετά από την ανάδειξη της ως Σταρ Ελλάς, αναφέρθηκε στο γεγονός, τονίζοντας, ότι πίστευε πως κάποια στιγμή θα λάβει τον τίτλο και μάλιστα το έλεγε και στην μητέρα της. Επίσης μίλησε για την καταγωγή της. «Είχα άγχος αλλά από μικρή έλεγα στη μητέρα μου πως κάποια στιγμή θα γίνω Σταρ Ελλάς. Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως είμαι Σταρ Ελλάς. Θεωρώ πως η Σταρ Ελλάς πρέπει να έχει όλο το πακέτο.

Και νομίζω πως με τη δική μου απάντηση τους κέρδισα όλους. Πήρα δύο παγκόσμιους τίτλους στην Κορέα. Είμαι Ελληνίδα. Οι γονείς μου είναι Έλληνες. Μεγάλωσα και γεννήθηκα στην Ολλανδία και τώρα επιστρέφω στην Ελλάδα μόνιμα», είπε η νέα Σταρ Ελλάς, Ραφαέλα Πλαστήρα μετά την στέψη της.

Οι σπουδές της

Η 20χρονη νικήτρια των καλλιστείων 2019, έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο (MAVO), με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια. Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία.

Η Ραφαέλα Πλαστήρα, μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερο της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση. Όταν η κριτική επιτροπή την ρώτησε ποιο είναι το πρότυπό της και γιατί, η Ραφαέλα Πλαστήρα απάντησε πως είναι η μητέρα της, η οποία την μεγάλωσε σωστά και την βοήθησε να στέκεται σήμερα στα πόδια της.

Τα  καλλιστεία 2019 πραγματοποιήθηκαν στο ανακαινισμένο Θέατρο Alhambra το βράδυ της Τετάρτης, 17 Οκτωβρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments