Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη (17/10/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη (17/10/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (17/10/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (17/10/19). Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Τοξότη που κυβερνά, για σχεδόν ένα χρόνο τώρα. Σε όλο αυτό το διάστημα, σας καθοδηγούσε και φρόντισε να πάρετε πολλά μαθήματα! Η παραμονή του Δία στον Τοξότη φτάνει στη λήξη της. Θα περάσει στον Αιγόκερω στις 2 Δεκεμβρίου. Εκεί θα συναντήσει τον Κρόνο και τον Πλούτωνα – και μαζί θα διανύσουν όλο το 2020. Τώρα σταθεροποιούνται όλες οι δομές και τα συστήματά σας. Φροντίστε να αντλήσετε όσα περισσότερο στοιχεία μπορείτε!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στους Διδύμους. Η διάθεσή σας για επικοινωνίες είναι αυξημένη, αξιοποιήστε τη για να κάνετε πολλές επαφές. Ο Ερμής της επικοινωνίας βρίσκεται στον Σκορπιό. Αυτή η θέση του δίνει βάθος στις συζητήσεις σας, σας στρέφει σε αναγκαίες αλλαγές. Δεν αποκλείεται να έχετε και αποκαλύψεις!

Την Πέμπτη, καλό θα ήταν να μειώσετε το άγχος που ενδεχομένως να προκαλέσατε χθες στον εαυτό σας. Σήμερα θα είναι σημαντικό να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να ξεκουραστείτε: Να κοιμηθείτε, να διαλογιστείτε και να μιλήσετε με άτομα που πάντα έχουν θετική επίδραση πάνω σας. Τα καινούργια άτομα που θα γνωρίσετε, θα σας βρουν ενδιαφέροντες και πολλά υποσχόμενους.

Σήμερα θα χαρείτε με την εκπλήρωση μιας υπόσχεσης ή με κάποια άλλη χρήσιμη ενέργεια προς εσάς, από ένα άτομο στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να ξεκινήσετε οποιαδήποτε θεραπεία. Θα έχει ευεργετική επίδραση σε σας ή θα εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Θα επικεντρώσετε την προσοχή σας στους μεγαλύτερους σε ηλικία συγγενείς σας, με τους οποίους δεν ζείτε στο ίδιο σπίτι.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα να περιμένετε νέα που θα αφορούν τη σταθερότητα των οικονομικών σας ή τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Θα έχετε σημαντικές ή ενδιαφέρουσες οικονομικές συνομιλίες με γυναίκες ή με εκπρόσωπο ενός ιδρύματος. Θα λάβετε χρήσιμες πληροφορίες ή συμβουλές που θα σας βοηθήσουν πολύ.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ίσως να χρειαστείτε τη βοήθεια των ανθρώπων γύρω σας. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ψώνια και για τη διευθέτηση κάποιων οικιακών εργασιών. Την Πέμπτη θα έχετε μια ευκαιρία (αν και μικρή) για να χαρείτε σε προσωπικό ή συναισθηματικό επίπεδο.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Πέμπτη θα είναι μια επιτυχημένη μέρα, αρκεί να μην την χαραμίσετε σε πράγματα που δεν είναι σημαντικά για το μέλλον σας. Προσοχή στις ψευδαισθήσεις, στις επικίνδυνες ενέργειες ή στις προσπάθειες χειραγώγησης. Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για ταξίδια και τη σύναψη επαφών με ανθρώπους από άλλα μέρη.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Θα έχετε περισσότερη δουλειά και επαγγελματικές υποχρεώσεις την Πέμπτη. Αυτές οι ενέργειες μπορούν επίσης να σας φέρουν καλύτερα έσοδα. Η σημερινή μέρα φέρνει νέα σχετικά με την εξέλιξη ενός προβλήματος υγείας κάποιου γνωστού σας. Την Πέμπτη θα προκύψει ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός ατόμου νεαρής ηλικίας που ανήκει στον κύκλο των συγγενών σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments