Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη (15/10/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη (15/10/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (15/10/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (15/10/19).  Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τη θέση του στον Ζυγό, ο πολεμιστής πλανήτης δίνει ενέργεια σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Με τη Σελήνη στον Ταύρο, η διάθεσή σας αρχίσει να ισορροπεί και να σταθεροποιείται. Αν κάτι χρειάζεται χειρισμό, σήμερα είναι η μέρα να το διασφαλίσετε. Η Σελήνη σχηματίζει αίσιες όψεις με τους Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Τα ζώδια της Γης που εμπλέκονται, παράσχουν θετική ενέργεια για να κάνετε σωστές κινήσεις!

Σε ευνοϊκή θέση βρίσκεται και ο Ερμής, από τον Σκορπιό. Σήμερα θα σχηματίσει αίσια όψη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Το σκεπτικό σας παίρνει ορθή κατεύθυνση, καθοδηγούμενο από τη διαίσθησή σας. Η ατμόσφαιρα διέπεται από εύνοια και προστασία, γι’ αυτό ασχοληθείτε με όσα χρειάζονται την προσοχή σας!

Η Τρίτη θα σας δώσει ευκαιρίες για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Επίσης, μπορεί να εμβαθύνει τα ερωτικά και συναισθηματικά σας ζητήματα. Η επιθυμία σας για υπεροχή ή έλεγχο στη σχέση σας, δεν θα γίνει ανεκτή από τον/την σύντροφό σας σήμερα. Οι σχέσεις σας με ένα ταίρι στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου θα είναι ιδιαίτερα ασαφείς, προβληματικές και ασταθείς.

Οι δύο τομείς όπου μπορείτε να διοχετεύσετε τη θετική και παραγωγική σας ενέργεια σήμερα, είναι οι οικογενειακές υποθέσεις και η καριέρα σας. Εκεί δεν θα πρέπει να αφήσετε να χαθεί ή να σκεφτείτε πολύ, καμία δυνατότητα ή ευκαιρία. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα εξαρτηθούν από το βάθος του προβλήματος ή της κατάστασης που αντιμετωπίζετε. Δεν υπάρχουν ανεπίλυτα προβλήματα σε αυτό το στάδιο – αλλά το καθένα από αυτά θα εξελιχθεί διαφορετικά.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα έχετε περισσότερες επαφές που σχετίζονται με τη δουλειά, την οικογένεια ή τις φιλικές σας σχέσεις. Οι πληροφορίες που θα λάβετε θα είναι πολύ χρήσιμες για εσάς. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε πώς θα τις εκμεταλλευτείτε. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για τηλεφωνήματα ή για δραστηριότητες που σχετίζονται με ταξίδια.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα προγραμματίσετε περισσότερες δουλειές στο σπίτι ή για την οικογένειά σας. Ένα απροσδόκητο συμβάν μπορεί να αλλάξει ορισμένα από τα σχέδιά σας για αυτή την εβδομάδα. Να είστε προσεκτικοί με τις αγορές που θα κάνετε σήμερα, ειδικά με αυτές που σχετίζονται με το σπίτι σας.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για δουλειά και όλα όσα σχετίζονται με την εξέλιξη των επιχειρηματικών σας σχεδίων. Σήμερα θα βιώσετε μια έκπληξη, πιθανώς σχετική με χρήματα. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για την πώληση αγαθών και υπηρεσιών εάν εργάζεστε σε αυτό τον κλάδο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βιώσετε ξεχωριστά συναισθήματα.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για να κάνετε σχέδια με την οικογένειά σας. Σήμερα θα είστε σε θέση να επικοινωνείτε εύκολα με τους γύρω σας. Θα λάβετε κατανόηση ή βοήθεια από σημαντικούς ανθρώπους όταν το χρειαστείτε. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας θα βιώσετε μερικές ενδιαφέρουσες εμπειρίες, που θα αφορούν το δικό σας παιδί ή κάποιο άλλο άτομο νεαρής ηλικίας στην οικογένειά σας. Η ερωτική σας ζωή δεν κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις σήμερα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments