Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη (16/10/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη (16/10/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (16/10/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (16/10/19). Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης βρίσκεται στον Σκορπιό, στρέφοντας την προσοχή σας στις επενδύσεις… Και αυτές αφορούν την ενέργειά σας, τον χρόνο και τα χρήματά σας. Είναι απαραίτητη αυτή η εστίασης, για να εντοπίσετε τις αλλαγές που χρειάζεται να κάνετε!

Ο Ερμής θα παραμείνει στον Σκορπιό μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου. Η μακρά διαμονή του οφείλεται σε έναν ανάδρομο κύκλο του που θα μεσολαβήσει. Ο Ερμής θα κινείται με την όπισθεν από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Νοεμβρίου. Θα είναι μια φάση ρυθμίσεων και διορθωτικών κινήσεων!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στον Ταύρο, σε κενό πορείας. Αυτή είναι αίσια συγκυρία, γιατί η Σελήνη διαχέει σταθερότητα από αυτό το ζώδιο – ακόμα και σε τέτοια κατάσταση. Είστε χαλαροί και ήρεμοι, αποζητώντας όσα σας κάνουν να νιώθετε βολικά. Αργότερα η Σελήνη θα ανακτήσει πορεία, περνώντας στους Διδύμους. Να είστε προετοιμασμένοι για πολλές συζητήσεις και δραστηριότητες!

Η Τετάρτη θα είναι μια μέρα με πιο αργή εξέλιξη των υποθέσεων και των σχεδίων σας. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεστε ηρεμία και χρόνο για να σκεφτείτε. Η συζήτηση με μια γυναίκα θα σας προσφέρει χρήσιμες ή ενδιαφέρουσες πληροφορίες, που δεν πρέπει να βιαστείτε να μοιραστείτε με άλλους ανθρώπους. Είναι πιθανό να συνάψετε οικονομικές σχέσεις με μια γυναίκα.

Εάν η εργασία σας σχετίζεται με τα χρήματα, σήμερα μπορεί να έχετε καλά αποτελέσματα. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για να επισκεφθείτε ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Σήμερα αποφύγετε να δανείσετε προσωπικά σας αντικείμενα. Κάποιο πρόβλημα υγείας ενός φίλου σας, θα επηρεάσει τη σχέση σας μαζί του… Εξαιτίας της νευρικότητας, της κακής διάθεσης, του φόβου για το μέλλον και πολλά άλλα.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Τετάρτη θα είναι μια καλή ημέρα για τα οικονομικά σας. Σήμερα μπορεί να φανείτε τυχεροί σε σημαντικά εγχειρήματα για σας. Είναι πιθανό να προκύψουν νέες απροσδόκητες ευκαιρίες για την εξέλιξή σας. Σε γενικές γραμμές, η Τετάρτη θα είναι μια ημέρα γεμάτη απροσδόκητα γεγονότα.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Τετάρτη θα έχετε ενδιαφέρουσες επαφές με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Πολλοί από εσάς ίσως ταξιδέψουν για κάποιο σκοπό. Αυτή η μέρα θα είναι ασταθής συναισθηματικά. Θα υπάρξουν στιγμές θλίψης ή συναισθηματισμού, που σχετίζονται με το παρελθόν ή τα νιάτα σας. Η σημερινή μέρα φέρνει ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με έναν άντρα.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Τετάρτη θα είναι μια καλή μέρα για να ολοκληρώσετε σημαντικά θέματα που αφορούν το σπίτι σας. Θα το καταλάβετε, όταν θα χρειαστεί να επιλύσετε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το σπίτι ή κάποιο άλλο ακίνητο που έχετε στην κατοχή σας. Σήμερα αφιερώστε χρόνο για να σχεδιάσετε μερικές από τις σημαντικές δεσμεύσεις σας, που θα πρέπει να ολοκληρώσετε μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τετάρτη θα μπορείτε να αφήσετε πίσω σας ανησυχίες, που σχετίζονται με μια απώλεια ή μια αποτυχία που έχετε ήδη βιώσει. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για μια αλλαγή που σχετίζεται με την εργασία σας. Τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα στη σχέση σας, μπορεί να εξελιχθούν δυσάρεστα για σας. Ανάλογα με την κατάσταση, να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί. Η σημερινή μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα για την ερωτική σας ζωή.

πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments