Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη (17/10/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη (17/10/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Πέμπτη (17/10/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα,  Πέμπτη (17/10/19).

  • Κριός

Το να έχετε οράματα για τις σχέσεις σας είναι ίδιον της ιδιοσυγκρασίας σας, αγαπητοί Κριοί! Μια σύμπραξη του θερμοκέφαλου Άρη με τη Σελήνη, θα σας στρέψει να ασχοληθείτε με την πράξη και όχι τη φιλοσοφία των πραγμάτων. Αποφασίστε τι θέλετε να κρατήσετε και διώξτε αποφασιστικά όσες πεποιθήσεις δεν σας εξυπηρετούν πλέον σε κάτι. Προσέξτε μόνο να μην φανείτε ως επιτακτικοί ή δικτατορικοί, αν δεν ελέγξετε την ορμή σας. Οι συζητήσεις για τους κοινούς τομείς σας πρέπει να διέπονται από διάλογο, όχι έκθεση των θέσεών σας. Φροντίστε να ακούτε με προσοχή και την άλλη πλευρά, με ανοιχτό μυαλό και καρδιά!

  • Ταύρος

Μπαίνετε σε τροχιά είσπραξης και επενδύσεων, αγαπητοί Ταύροι! Σε αυτό συμβάλει ένα τρίγωνο στήριξης, ανάμεσα στη Σελήνη και τον φιλόδοξο Άρη. Δεν αποκλείεται να σας προκύψουν ανέλπιστες ευκαιρίες, που θα σας επιτρέψουν να χαράξετε ένα πιο κερδοφόρο μέλλον. Στήστε ένα προσεκτικό πλάνο, μελετώντας όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα σας. Σε αυτό μπορεί να σας βοηθήσει και ένας ειδικός στα χρηματοοικονομικά. Θα σας δώσει πολύτιμες συμβουλές για αξιοποίηση των πόρων σας!

  • Δίδυμοι

Όλος ο κόσμος είναι η σκηνή σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη σχηματίζει μια μαγική όψη με τον επιδεικτικό Άρη, ωθώντας σας να κυνηγήσετε τα πιο φιλόδοξα όνειρά σας. Διαθέτετε την απαραίτητη φαντασία αλλά και όραμα, γι’ αυτό μην χάσετε λεπτό από αυτή την κοσμική εύνοια. Ολοκληρώστε στα καθήκοντά σας και μετά στραφείτε στην πιο βασική προτεραιότητα: εσάς! Εκφραστείτε, ειδικά αν αναζητάτε συνεργάτη ή το επόμενο ταίρι σας. Μείνετε ανοικτοί για κάθε πιθανότητα, γιατί ποτέ δεν ξέρετε πίσω από ποια πόρτα σας αναμένει η τύχη!

  • Καρκίνος

Καθήστε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αγαπητοί Καρκίνοι! Ως ευαίσθητες ιδιοσυγκρασίες του Νερού, δυσκολεύεστε να λειτουργήσετε αν υπάρχουν ρωγμές σε στενές σχέσεις σας. Τώρα πρέπει να στραφείτε στη μέση οδό, χωρίς να χρειαστεί να υποχωρήσετε ή να αποχωριστείτε ένα σημαντικό άτομο. Επιστρατεύστε την ψύχραιμη πλευρά σας και πείτε όσα νομίζετε σωστά, ακούγοντας με προσοχή όσα λέει και η άλλη πλευρά. Μόνο με ανοικτό πνεύμα θα φτάσετε στην ανακούφιση που αποζητάτε!

  • Λέων

Είχατε υπόψιν σας να κινηθείτε αργά και ήρεμα, αγαπητοί Λέοντες; Δεν πρόκειται! Ένας γρήγορος χορός ανάμεσα στη Σελήνη και τον Άρη, βάζει φωτιά στον κοινωνικό σας τομέα. Είστε σε θέση να κατακτήσετε όλο τον κόσμο και δεν θα σταματήσετε μέχρι να το καταφέρετε. Επίσης, να είστε έτοιμοι για δημιουργικές επαφές με τα φιλικά και συγγενικά σας άτομα. Ο περίγυρός σας θα λατρέψει την ευδιάθετη πλευρά σας, θα ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας και θα διευρύνετε τον κύκλο των συμμάχων σας!

  • Παρθένος

Να είστε προετοιμασμένοι για οικονομικές εξελίξεις, αγαπητοί Παρθένοι! Σε αυτό θα συμβάλλει μια υποστηρικτική όψη ανάμεσα στη Σελήνη και τον αποδοτικό Άρη. Η διαισθητική σας φύση θα λάμψει, γι’ αυτό φροντίστε να αξιοποιήσετε τη συγκυρία. Έχει φτάσει η στιγμή να διεκδικήσετε με ορμή όλα όσα θέλετε από τη ζωή σας. Κάθε τολμηρή πρωτοβουλία σας θα έχει ανταπόκριση, με ανέλπιστη στήριξη από τα κατάλληλα άτομα. Γι’ αυτό αποβάλετε κάθε περισπασμό από το μυαλό σας, εστιάστε στα βήματα που πρέπει να γίνουν – και σταματήστε μόνο όταν φτάσετε στη γραμμή τερματισμού!

  • Ζυγός

Δώστε άδεια στην τάση σας να εξυπηρετείτε όλους τους άλλους, αγαπητοί Ζυγοί! Έχετε την ευκαιρία να θέσετε εκ νέου τα όριά σας, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Μια συνάντηση της Σελήνης με τον παθιασμένο Άρη, απαιτεί να μην σπαταλήσετε άλλο χρόνο. Με όπλο τη διπλωματικότητά σας, εκφράστε τις μεγαλεπήβολες προθέσεις σας και βοηθήστε τους υπόλοιπους να τις δουν από τη δική σας σκοπιά. Αν νιώσετε την ανάγκη να τους κρίνετε ή να τους διορθώσετε, κάντε το διακριτικά… Μια ευγενική προσέγγιση θα μετατρέψει τους πάντες σε πιστούς οπαδούς και θαυμαστές σας!

  • Σκορπιός

Κανείς δεν βάζει έναν Σκορπιό στη γωνία… Αν επιλέξετε μόνοι σας αυτή τη θέση, είναι εντελώς διαφορετικό θέμα! Η ευαισθησία σας θα είναι σε έξαρση, εξαιτίας μιας συνάντησης της Σελήνης με τον παθιασμένο Άρη. Η φαντασία σας θα γράφει υπερωρίες – χωρίς να αποκλείεται να σας οδηγήσει σε πικάντικες και λάγνες εικόνες, είτε να αφυπνίσει το τέρας της ζήλιας. Γι’ αυτό να κάνετε έναν έλεγχο ρεαλισμού πριν από κάθε κίνησή σας… Και να συλλέγετε όλα τα στοιχεία, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να καταλήξετε σε συμπεράσματα!

  • Τοξότης

Η ατμόσφαιρα του περιβάλλοντός σας θα φορτιστεί με επιπλέον ενέργεια, αγαπητοί Τοξότες! Αν νιώσετε να προκαλούνται τριγμοί με ένα σημαντικό άτομο, μην ανοίξετε άλλον ένα εξουθενωτικό διάλογο. Αυτή η περίοδος απαιτεί ψυχραιμία και υπομονή, γιατί δεν πρέπει να φανείτε σκληροί προς τους ανθρώπους του στενού σας κύκλου. Και επειδή η στιγμή έχει μεγάλη σημασία για το καθετί, φροντίστε να είστε σε ιδιωτικό χώρο αν θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε ξεκαθαρίσματα!

  • Αιγόκερως

Βγείτε από τη γωνιά σας για να ηγηθείτε, αγαπητοί Αιγόκεροι! Είναι πιθανό να χρειάζεται λίγη επεξεργασία το συνεργατικό πνεύμα της ομάδας… Γι’ αυτό δεν πρέπει να φανείτε υπερβολικά απαιτητικοί ή επικριτικοί. Η ελαστικότητα και ο χειρισμός του κάθε θέματος όταν προκύπτει, είναι η πιο αποδοτική τακτική. Σκεφτείτε την περίπτωση να χωρίσετε το δυναμικό σε μικρότερες ομάδες: Αυτή η στρατηγική θα βοηθήσει στο να μην πιεστείτε να διατηρήσετε την απαραίτητη ισορροπία και ειρήνη!

  • Υδροχόος

Αναζητάτε κάτι πιο μεγάλο, πιο δυνατό, πιο γρήγορο; Εκεί σας ωθεί μια παθιασμένη συνάντηση της Σελήνης με τον υποκινητή Άρη, αγαπητοί Υδροχόοι! Η καλύτερη πρακτική είναι να δημιουργήσετε μόνοι σας τα κίνητρα που χρειάζεστε. Μόνο μην καταπιαστείτε με περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε, γιατί όλη αυτή η ενέργειά σας θα καταλαγιάσει αύριο. Αν θέλετε να προσεγγίσετε κάτι πιο φιλόδοξο, η συγκυρία ενδείκνυται για να στήσετε ένα ξεκάθαρο σχέδιο. Διαπραγματευτείτε τους όρους σας, θα τονώσετε περισσότερο την ώθησή σας!

  • Ιχθύες

Η συναισθηματική ένταση θα επικρατεί σε ό,τι κι αν κάνετε… Αλλά δεν σας νοιάζει καθόλου, αγαπητοί Ιχθύες! Το πλανητικό σκηνικό σας επιτρέπει να κάνετε ακόμα και άλματα, χωρίς να κοιτάτε καν πού πατάτε. Τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα έλκονται να φάνε από το χέρι σας και να ακούσουν όσα έχετε να πείτε. Απολαύσετε την προσοχή που θα λάβετε, χωρίς να παραχωρήσετε μέρος της ισχύς σας σε κάποιον… Αν αναζητάτε δημιουργικό συνεργάτη ή ρομαντικό ταίρι, φροντίστε να επιλέξετε ένα άτομο που θα έχει να προσφέρει τουλάχιστον όσα κι εσείς!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments