Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη (15/10/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη (15/10/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Τρίτη (15/10/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Τρίτη (15/10/19).

  • Κριός

Μην βιαστείτε να καταλήξετε σε αποφάσεις και συμπεράσματα, αγαπητοί Κριοί! Μια συνάντηση του διανοητικού Ερμή με τον πιο εσωτερικό Ποσειδώνα, σας καλεί να μην αρκείστε στην εικόνα των πραγμάτων. Η ταχύτητα δεν είναι πάντα θετικός παράγοντας για να φτάσετε στον στόχο σας: Χρειάζεστε επίσης συναίσθημα και διαίσθηση. Οι παλιές πληγές πρέπει να αποτελέσουν μάθημα για τα λάθη σας, αντί να σας προκαλούν εκνευρισμό. Μπορείτε να αντλήσετε σοφία ακόμα και από εκεί, αρκεί να κάνετε στη συνέχεια τις επουλωτικές κινήσεις που χρειάζονται!

  • Ταύρος

Παραμείνετε ψύχραιμοι σε ό,τι κι αν κάνετε, αγαπητοί Ταύροι! Μια θερμή συνάντηση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, θα σας ενθαρρύνει να φροντίζετε τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Αντί να φτάσετε τους άλλους στα άκρα, προτιμήστε να τους προσεγγίσετε με τρυφερότητα. Αν έχετε απομακρυνθεί από κάποια άτομα, η στήριξή τους τώρα μπορεί να σας βοηθήσει σε μια ουσιαστική ενδοσκόπηση. Δείξτε ότι ανταποδίδετε την αγάπη που λαμβάνετε, για να διατηρείτε την ομαλή ροή της θετικής ενέργειας στο κάρμα σας. Ακολουθήστε την ανάγκη σας να παράσχετε ευήκοα ώτα, σε ανθρώπους που ξέρετε ότι περνούν δυσκολίες!

  • Δίδυμοι

Εσείς θα θέσετε τους όρους του θριάμβου σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Οι καινοτόμες ιδέες σας θα συγκεντρώσουν όλα τα μάτια πάνω σας, γι’ αυτό μην συγκρατηθείτε: Μια συνεύρεση του στρατηγικού Ερμή με τον διαισθητικό Ποσειδώνα, θα εκτοξεύσει τη φαντασία σας. Όλοι θα συμπράξουν στην ομάδα σας και θα στηρίξουν κάθε βήμα σας. Σηκώστε τα μανίκια και πιάστε δουλειά, για να ολοκληρώσετε κάθε εγχείρημα που έχετε σε εξέλιξη. Η πρόοδός σας θα τραβήξει την προσοχή των κατάλληλων ανθρώπων. Ακόμα κι αν προκύψουν μικρά εμπόδια καθ’ οδόν, θα τα εξαλείψετε και θα αγγίξετε νέα ύψη!

  • Καρκίνος

Γυρίστε το διακόπτη σε όλα τα χαρίσματα που σας πρόσφερε η μητέρα-φύση, αγαπητοί Καρκίνοι! Ένα επιδεικτικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, απαιτεί να αναδείξετε και να γνωστοποιήσετε τον μαγνητικό εαυτό σας. Παραμερίστε τις περίπλοκες καταστάσεις και εστιάστε σε όσα και όσους δίνουν φως στη ζωή σας. Αποδεσμευθείτε από τα εμπόδια του μυαλού σας αλλά να είστε επιλεκτικοί με τους ανθρώπους που σας προσεγγίζουν… Δεν αξίζουν όλοι το μαγικό σας άγγιγμα, για να πραγματοποιήσετε τις ευχές τους!

  • Λέων

Επιλέξτε τις τετ-α-τετ επαφές, αγαπητοί Λέοντες! Αν και η ιδιοσυγκρασία σας προτιμά την πολυκοσμία, αυτή η αλλαγή θα ευνοήσει την ποιότητα των προσεγγίσεών σας. Μια σύμπραξη του εκφραστικού Ερμή με τον Ποσειδώνα της κατανόησης, στήνει το σκηνικό για τρυφερές συναντήσεις. Είναι καιρός να γίνετε πιο ανεκτικοί με τις «γκρίνιες» του ταιριού σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο να του ετοιμάσετε μικρές εκπλήξεις που θα τονώσουν τη σχέση σας. Αν πάψετε να αποζητάτε το τέλειο, θα συνειδητοποιήσετε την τελειότητα του μεταξύ σας δεσμού!

  • Παρθένος

Θα θέλατε να εντάξετε κάποια «προνόμια» σε μια φιλική σας σχέση, αγαπητοί Παρθένοι; Ένα ομιχλώδες τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, μπορεί να «εξαφανίσει» τις γραμμές των ορίων! Η αμοιβαιότητα από τα κατάλληλα άτομα, θα σας κολακέψει αρκετά για να τα καταφέρετε. Μην κρατήσετε για τον εαυτό σας τις δημιουργικές σας ιδέες, ειδικά όσο η θερμοκρασία θα ανεβαίνει. Το σκηνικό έχει στηθεί για τις πιο ειλικρινείς συζητήσεις, ακόμα κι αν φτάσουν μόνο μέχρι το σημείο της γνωστοποίησης!

  • Ζυγός

Προσθέστε το πιο ζεστό χαμόγελο σε κάθε κίνησή σας, αγαπητοί Ζυγοί! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον εύσπλαχνο Ποσειδώνα και τον φιλικό Ερμή, μπορούν να σας κάνουν μαγνήτη επιτυχίας για την καριέρα σας. Επιστρατεύστε το συναίσθημα αντί της λογικής, ο νόμος της έλξης λειτουργεί προς όφελός σας. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι με τα θέλω σας, για να αρχίσετε να απολαμβάνετε τη ζωή που θέλετε. να απολαμβάνετε. Με ειλικρίνεια και μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική, το μονοπάτι σας θα είναι ολοκάθαρο. Βγάλτε από το περιβάλλον σας κάθε αρνητισμό, για να ρέει ανενόχλητη η δημιουργικότητά σας!

  • Σκορπιός

Ώρα για προσωπική φροντίδα και ισορροπία, αγαπητοί Σκορπιοί! Τα άστρα στρέφουν εκεί την προσοχή σας, μέσω ενός χαλαρωτικού τριγώνου του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Αναζητήστε πιο αποδοτικές και υγιείς πρακτικές για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Μια μέρα σε ένα σπα θα σας τονώσει και θα σας ανανεώσει. Ένα μασάζ ή ένα αφρόλουτρο, η άσκηση ή μια συνεδρία γιόγκα, θα κάνουν θαύματα στη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας!

  • Τοξότης

Μήπως παραείστε σκληροί με τον εαυτό σας, αγαπητοί Τοξότες; Ο τρυφερός Ποσειδώνας και ο συνετός Ερμής, κεντρίζουν με ένα τρίγωνό τους τις πιο ευαίσθητες πτυχές του χάρτη του. Μην αντισταθείτε στην παρόρμηση να ταξιδέψετε για λίγο στα σύννεφα. Η μαγεία, η μουσική, η ποίηση θα αποτελέσουν θαυμάσια μέσα έμπνευσης για τα μελλοντικά σας σχέδια. Βρείτε τρόπο να βρεθείτε στους πιο περιζήτητους κύκλους, να διασκεδάσετε με τέχνη. Δώστε σημασία σε κάθε αναλαμπή και καταγράψτε τη όσο η διάνοιά σας δουλεύει υπερωριακά!

  • Αιγόκερως

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, αγαπητοί Αιγόκεροι! Τολμήστε να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων για αλλαγή. Αυτό επιτάσσει για εσάς, ένα χαρωπό τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα. Η διαίσθησή σας κεντρίζεται και σας ωθεί να μην ασχολείστε με τον έλεγχο κάθε αποτελέσματος. Συντονιστείτε με την πορεία της ζωής, για να ανανεώσετε την ενέργεια και την οπτική σας. Η έμπνευση θα αναδείξει τις πιο δημιουργικές σας ιδέες, αρκεί να την εμπιστευτείτε και να απολαύσετε τη διαδικασία!

  • Υδροχόος

Μήπως η οικονομική σας οπτική χρειάζεται περισσότερη ελαστικότητα, αγαπητοί Υδροχόοι; Ένα τρίγωνο ροής ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, σας δίνει την άδεια να κάνετε και λίγα επιπλέον έξοδα! Όσο πιο πολύ σφίγγετε το ζωνάρι σας, τόσο απομακρύνεστε από τη χαρά της ζωής. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο σφιχτοχέρηδες, τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς τους άλλους. Να θυμάστε ότι η γενναιοδωρία έλκει περισσότερη γενναιοδωρία. Κεράστε έναν συνάδελφο που σας έχει στηρίξει, πηγαίνετε στο ραντεβού σας με ένα μπουκέτο λουλούδια. Χωρίς να μηδενίσετε τις κάρτες σας, μπορείτε να προσφέρετε αυτές τις μικρές απολαύσεις!

  • Ιχθύες

Ζητήστε και θα λάβετε, αγαπητοί Ιχθύες! Με την εξωστρέφειά σας σε έξαρση, δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να εκφραστείτε. Μια μαγική σύμπραξη του συγκυβερνήτη σας του Ποσειδώνα με τον εύγλωττο Ερμή, ενθαρρύνει τα φιλόδοξα σχέδια. Να τα παρακολουθείτε στενά, για να τα δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά. Κατασταλάξτε στα ζητούμενά σας και μην διστάσετε να ζητήσετε τη στήριξη ατόμων του κύκλου σας. Αν δώσετε σε κάποιους το περιθώριο της αμφιβολίας, θα οικοδομήσετε το πιο αποδοτικό περιβάλλον επικοινωνίας!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments