Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή (20/10/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή (20/10/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή (20/10/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή (20/10/19). Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τη θέση του στον Ζυγό, κάνει την εποχή αυτή κατάλληλη για να μοιράζεστε. Μπορείτε να φέρετε ξανά την ισορροπία στη ζωή σας. Ο Ζυγός προάγει τις σχέσεις, τα θετικά που απορρέουν από αυτές, την ισορροπία και την αρμονία. Αξιοποιήστε στο έπακρο την ενέργειά του!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο σήμερα. Η διάθεσή σας είναι στραμμένη σε όσα αφορούν την οικογένεια και το σπιτικό σας. Όλα όσα σας κάνουν να νιώθετε βολικά και οικεία! Η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο το πρωί και με τον Πλούτωνα το απόγευμα. Και οι δύο βρίσκονται στον Αιγόκερω, άρα δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Να είστε ευέλικτοι! Η Σελήνη θα σχηματίσει κι άλλες αίσιες όψεις σήμερα: Με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Σκορπιό, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Όλη αυτή η επήρεια των ζωδίων του Νερού, φέρνει αρμονία και προστασία!

Σήμερα έχετε ανάγκη από ζεστασιά, κατανόηση και αγάπη. Εάν οι άνθρωποι γύρω σας σάς τα προσφέρουν όλα αυτά, τότε είστε τυχεροί. Αν όχι, αναζητήστε τον λόγο στις δικές σας ενέργειες μέχρι στιγμής. Δεν είναι ποτέ αργά για να αλλάξετε, αν και δεν αλλάζει τίποτα σε μια μέρα. Την Κυριακή θα λάβετε νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας ενός γνωστού σας ατόμου. Η θεραπεία του έχει τελειώσει. Η Κυριακή δεν θα είναι ευνοϊκή μέρα για να μιλήσετε με μια γυναίκα σχετικά με οικιακά ζητήματα, εξοπλισμό ή θέματα που αφορούν ιδιοκτησία.

Σήμερα πολλοί από εσάς θα πάτε κάπου λόγω κάποιας σημαντικής περίστασης, που θα είναι η αρχή ή το τέλος κάποιου γεγονότος ή μιας εμπειρίας. Η ερωτική ζωή των ανδρών που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρουσα… Αρκεί να μην επιμείνουν υπερβολικά στις επιθυμίες και τις ιδιοτροπίες τους.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Κυριακή θα είναι μια χαλαρή και τεμπέλικη μέρα. Σήμερα μπορεί να θέλετε ή να χρειαστεί να κάνετε μια συζήτηση, που θα αφορά τα χρήματα ή ένα οικονομικό έγγραφο. Την Κυριακή θα έχετε περισσότερες επαφές ή περισσότερες δεσμεύσεις με γυναίκες. Η σχέση σας με άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων θα είναι μέρος της εξέλιξης των σχεδίων σας.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Η Κυριακή θα είναι καλή μέρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις Σήμερα μπορείτε να ξεκινήσετε διάφορα εγχειρήματα, που θα έχουν σχέση με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Ακούστε τις συμβουλές ή τις ιδέες μιας γυναίκας. Σήμερα θα αφιερώσετε χρόνο στο σπίτι σας και σε συζητήσεις για σημαντικές οικογενειακές υποχρεώσεις.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Κυριακή θα είναι ξεχωριστή μέρα, ανεξάρτητα από τι προαισθήματα έχετε, τι αισθάνεστε ή τι έχετε καταλάβει. Αξιοποιήστε τη για να τακτοποιήσετε τα παλιά σας αντικείμενα, τα βιβλία και τις αναμνήσεις σας. Ένα συμβάν στη ζωή ενός άντρα, θα γίνει αφορμή για περισσότερα τηλεφωνήματα ή δεσμεύσεις.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα εκπλαγείτε από γεγονότα που μπορεί να έχουν σχέση με την ερωτική σας ζωή. Διάφορες εμπειρίες σήμερα, μπορεί να σας προκαλέσουν θλίψη ή νοσταλγία για το παρελθόν. Σε γενικές γραμμές, θα έχετε την εύνοια της τύχης ακόμη και σε δύσκολες στιγμές, σε ατυχήματα ή άλλες πολύπλοκες καταστάσεις. Η συζήτηση με ένα παιδί ή με άτομα νεαρής ηλικίας θα σας φανεί χρήσιμη.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments