Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο (19/10/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο (19/10/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (19/10/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (19/10/19). Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Αιγόκερω. Διαμένει εκεί σχεδόν δύο χρόνια και θα παραμείνει έναν ακόμη! Η προσοχή σας πρέπει να στραφεί στην επεξεργασία όσων θεμάτων και πτυχών σας θέλετε να έχουν διάρκεια. Όλα είναι θέμα υπευθυνότητας, όπου και όποτε χρειάζεται. Είναι καιρός να πάρετε τα ηνία της ζωής σας, όσο κι αν χρειαστεί για να τα πράξετε τα σωστά!

Η Σελήνη αρχίζει τη μέρα με την είσοδό της στον Καρκίνο. Εκεί θα περάσει όλο το σαββατοκύριακο. Είναι ιδανική στιγμή να δείτε πιο «ζεστά» το σπιτικό σας, την οικογένεια και την άνεσή σας. Ό,τι κι αν κάνετε, όπου κι αν είστε, πρέπει να νιώθετε βολικά και χαλαρά!

Το Σάββατο ευνοούνται όσοι από εσάς ασχοληθούν με την εργασία, επιχειρήσεις ή άλλους τύπους απασχόλησης. Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για δουλειά το σαββατοκύριακο, για την οποία θα πληρωθείτε πολύ καλά. Το Σάββατο υποδεικνύει καλή τύχη σε όσους επενδύσετε την ενέργειά σας σε μια ανεξάρτητη, υπεύθυνη και σωστή δουλειά ή επιχείρηση.

Σήμερα πολλοί εσάς θα δεσμευτείτε να παρευρεθείτε σε μια γιορτή, που θα οργανωθεί για μια γυναίκα. Κάποιοι θα πρέπει να αγοράσουν ένα δώρο, άλλοι θα στείλουν τις ευχές τους μέσω διαδικτύου ή μέσω τηλεφώνου. Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγετε να αντιμετωπίσετε προβληματικές οικονομικές σχέσεις: Δεν θα επιτύχετε ένα θετικό αποτέλεσμα ή μπορεί να προκύψει κάποια καινούρια αναποδιά. Μέσα σας μπορεί να αισθάνεστε θυμωμένοι με κάποιον, αλλά μην παρασυρθείτε σε μια αντιπαράθεση. Αργότερα μέσα στην ημέρα ή αύριο, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε το σωστό.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Θα απογοητευτείτε από την εξέλιξη ορισμένων σχεδίων σας το Σάββατο. Θα έχετε περισσότερες επαφές με τους συγγενείς σας ή συζητήσεις σχετικά με αυτούς. Σήμερα η μοίρα θα σηματοδοτήσει την εξέλιξη ενός σημαντικού γεγονότος για εσάς, το οποίο να περιμένετε τις επόμενες ημέρες.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή ημέρα για την εκπλήρωση σημαντικών καθηκόντων για εσάς. Θα έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε μια οικογενειακή συγκέντρωση. Θα θυμάστε τη σημερινή μέρα, λόγω κάποιας σημαντικής είδησης ή ενός σημαντικού γεγονότος.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Το Σάββατο θα εκπλαγείτε από τις ενέργειες ή τις αποφάσεις ενός ατόμου, από τον κύκλο των συγγενών ή των φίλων σας. Σε γενικές γραμμές θα είναι δύσκολο να προβλέψετε τα γεγονότα της σημερινής ημέρας, εξαιτίας εμφάνισης διαφόρων απροσδόκητων περιστάσεων. Σήμερα θα γνωριστείτε με κάποια άτομα που έχουν μια ασυνήθιστη μοίρα.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Το Σάββατο θα έχετε αρκετή ενέργεια και ευκαιρίες για να ασχοληθείτε με την επίλυση των προβλημάτων σας. Αυτή θα είναι ευνοϊκή μέρα για την εναρμόνιση των προσωπικών σας σχέσεων. Το Σάββατο θα είναι καλή μέρα για δεσμεύσεις και εργασίες που σχετίζονται με το σπίτι ή το εξοχικό σας. Σήμερα μπορεί να προκύψουν εντάσεις, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης οικονομικής φύσεως. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με τα νέα που θα μάθουν από κάποιο άλλο μέρος.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments