Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή (18/10/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή (18/10/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (18/10/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (18/10/19). Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας βρίσκεται στον Σκορπιό. Από εκεί σχηματίζει αίσια όψη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Υπάρχει μια νότα ανθρωπισμού στην ατμόσφαιρα. Σε αυτό συμβάλλει και η δημιουργική ενέργεια που την διέπει. Σας συντονίζει με όλα όσα θέλετε ή αυτά που πραγματικά χρειάζεστε!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους. Η προσοχή σας στρέφεται στο να κάνετε επαφές, να επικοινωνείτε και να συλλέγετε πληροφορίες. Μια ενδιαφέρουσα ενέργεια πλανάται: Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, ενώ γυρίζει την πλάτη στον Δία από τον Τοξότη. Ίσως να ελλοχεύουν υπερβολές, πρέπει να φιλτράρετε περισσότερα πράγματα!

Την Παρασκευή, πολλοί από εσάς θα ταξιδέψετε για το σαββατοκύριακο. Επίσης, μπορεί να προγραμματίσουν ή να οργανώσουν ένα ταξίδι, που θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του έτους. Η δυναμική της ημέρας θα σας φέρει σε επαφή με διάφορους ανθρώπους, από διάφορα μέρη. Σήμερα να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τις οικονομικές σας υποθέσεις με έναν άνδρα. Μπορεί να σας παραπλανήσει σκόπιμα ή όχι, σε δραστηριότητες που σχετίζονται με χρήματα. Σήμερα θα περάσετε χρόνο σε συζητήσεις, συναντήσεις ή δεσμεύσεις με μια γυναίκα συγγενή σας.

Την Παρασκευή θα κάνετε σοβαρές συζητήσεις ή θα σκεφτείτε τα γεγονότα στη ζωή ενός άντρα στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη των επαγγελματικών και επιχειρηματικών σας δεσμεύσεων,. Θα αποφύγετε αντιπαραθέσεις και προκλήσεις από συναδέλφους, πελάτες ή προϊσταμένους.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα οργανώσετε τον τρόπο που θα εφαρμόσετε διάφορες ιδέες, που σχετίζονται με το σπίτι σας. Μπορεί να προκληθούν παρεξηγήσεις, αντιπαραθέσεις ή εκδηλώσεις θυμού λόγω της ανικανότητά σας να πείσετε τους άλλους. Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγετε τις εντάσεις στο σπίτι σας με κάθε κόστος.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα βιώσετε ένα συναισθηματικό γεγονός, στη ζωή ενός ατόμου στον κύκλο των φίλων σας. Είναι πιθανό να αφορά μια απογοήτευση ή κάποια άλλη δυσάρεστη κατάσταση. Η σημερινή θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα για νέες γνωριμίες, που θα είναι ταυτόχρονα περίεργες και μυστηριώδεις για εσάς.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Παρασκευή θα περάσετε περισσότερο χρόνο σε συζητήσεις, συναντήσεις ή άλλες επαφές με ανθρώπους από διάφορα μέρη. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για ανακαίνιση ή επισκευές στο σπίτι σας. Η Παρασκευή θα είναι ευνοϊκή για εμπειρίες στην οικογενειακή ή την ερωτική σας ζωή και για ταξίδια αναψυχής.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Παρασκευή θα συζητήσετε για μια επερχόμενη δαπάνη, που σχετίζεται με κάποιον συγγενή σας. Σήμερα πολλοί από εσάς θα περιμένουν νέα ή πληροφορίες, σχετικά με την εξέλιξη μιας δυσάρεστης κατάστασης ή προβλήματος. Η Παρασκευή θα είναι ευνοϊκή ημέρα για οικονομικές συμφωνίες, με ανθρώπους από κοντά και μακριά.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments