Αθλητισμός

ΑΕΚ: Τα νυχτοπερπατήματα Βέρντε και Σιμάο και οι “καμπάνες” Ίβιτς

ΑΕΚ: Τα νυχτοπερπατήματα Βέρντε και Σιμάο και οι “καμπάνες” Ίβιτς
ΑΕΚ: Ντανιέλε Βέρντε και Νταβίντ Σιμάο δέχθηκαν τα περισσότερα σχόλια του Ίλια Ίβιτς για τα ξενύχτια τους.

ΑΕΚ: Μόλις πριν από μερικές ημέρες ο Ίλια Ίβιτς μίλησε στους ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων», στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα πως κανείς στην ομάδα δεν θα ανεχτεί κακές συμπεριφορές και παραβίαση του εσωτερικού κανονισμού. «Στα θέματα πειθαρχίας να ξέρετε ότι δεν περνάει τίποτα χωρίς να επιβάλλεται ο κανόνας λειτουργίας της ομάδας.

Απαγορεύεται το οποιοδήποτε πρόβλημα σε πειθαρχικό επίπεδο. Απαιτώ και θα διαπιστώσετε ότι έχω τον τρόπο να το επιβάλλω, να τηρούνται όλα όσα υπάρχουν ως κανόνες λειτουργίας και πειθαρχίας. Πρόκειται για ένα κομμάτι στο οποίο, τόσο εγώ, όσο και ο προπονητής σας, δίνουμε μεγάλη σημασία. Μεγαλύτερη και από την όποια αγωνιστική αξία ενός ποδοσφαιριστή», τόνισε ο Ίλια Ίβιτς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι «καμπάνες» του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ ήχησαν κυρίως για τους Ντανιέλε Βέρντε και Νταβίντ Σιμάο. αλλά και για άλλους που κάνουν άνω κάτω τις προπονήσεις. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής είχε κάνει λόγο για ξενύχτια ποδοσφαιριστών στην πρόσφατη ομιλία του στους παίκτες στα Σπάτα. Μάλιστα, τα νυχτοπερπατήματα του Βέρντε τα είχε πληροφορηθεί και ο Δημήτρης Μελισσανίδης και είχε γίνει έξαλλος.

Άλλωστε, ο Ιταλός ποδοσφαιριστής έχει μέχρι στιγμής μηδαμινή συνεισφορά στην «Ένωση». Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος είχε αποκτηθεί έναντι εντός εκατομμυρίου ευρώ από την Ρόμα, ενώ είχε υπογράψει πλουσιοπάροχο τριετές συμβόλαιο. Με αυτά ως δεδομένα και την κατάσταση να μην αλλάζει – αυτό φαίνεται μέχρι και σήμερα – στην Ένωση αρχίζουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο παραχώρησης των δικαιωμάτων του. Αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί και κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου – τραβηγμένο σενάριο – με την ΑΕΚ να βγαίνει στην αγορά περιμένοντας τον ενδιαφερόμενο που θα την σώσει από αυτή τη κατάσταση.

Από την άλλη, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Σιμάο επίσης εθεάθη πρώτες πρωινές ώρες σαν να μην τρέχει τίποτα κι ενώ φανερά πια δεν υπολογίζεται από τον Κωστένογλου. Ο ίδιος είχε αγωνιστεί για πρώτη και τελευταία φορά στη φετινή Super League με τον Νίκο Κωστένογλου στο τιμόνι της Ένωσης, στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Σιμάο βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο για 45 λεπτά κι έκτοτε δεν έχει πάρει άλλο χρόνο συμμετοχής με τους «κιτρινόμαυρους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments