Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Τι ισχύει για τους δύο “Γερμανούς” της

Εθνική Ελλάδος: Τι ισχύει για τους δύο “Γερμανούς” της
Εθνική Ελλάδος: Οι Σεμπάστιαν Βασιλειάδης και Ορέστης Κιομουρτζούγλου βρίσκονται στη λίστα υποψηφίων της Εθνικής.

Εθνική Ελλάδος: Το τελευταίο διάστημα η «γαλανόλευκη» βρίσκεται σε μια διαδικασία ανανέωσης, όπου πολλά νέα πρόσωπα παίρνουν τις ευκαιρίες τους να φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο. Έτσι, κάθε πιθανός παίκτης που μπορεί να βοηθήσει την Εθνική, εξετάζεται αρκετά από τον Τζον Φαν’τ Σιπ και τους συνεργάτες του. Έτσι, αρκετές είναι οι περιπτώσεις που έχουν δει το… φως της δημοσιότητας, ενώ πρόσφατα γράφτηκαν δύο «Γερμανών».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η στήλη «Agent Greek» της εφημερίδας «Sportime», ο λόγος για τον χαφ της Πάντερμπορν, Σεμπάστιαν Βασιλειάδη και τον εξτρέμ της Χέρακλες, Ορέστη Κιομουρτζούγλου. Οι υποθέσεις όμως αυτών των δύο είναι τελείως διαφορετικές. Αρχικά ο πρώτος είναι πολύ πιο εύκολο να έρθει, αφού δεν βρίσκεται στα σχέδια εθνικών ομάδων της Γερμανίας. Για τον δεύτερο, όμως, μιας και πρόσφατα ντεμπούταρε στην Ελπίδων των «πάντσερ», θέλει διαδικασία για να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας.

Στέλιος Κίτσιου: Περιμένει την κλήση του Φαν’τ Σιπ

Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ κάνει εντυπωσιακή σεζόν στην Τουρκία. Μάλιστα ο Κίτσιου συμπεριλαμβάνεται στους κορυφαίους μπακ του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος από το καλοκαίρι συνεχίζει την πορεία του στην Άνκαραγκουτσού (αγωνίστηκε εκεί ως δανεικός στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν) έχει κάνει φανταστικό ξεκίνημα με τα ΜΜΕ των γειτόνων να υμνούν τον μαχητικό του χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κίτσιου είναι πρώτος σε όλο το πρωτάθλημα στην κατηγορία των επιτυχημένων τάκλιν με το εντυπωσιακό νούμερο των 4.3 ανά παιχνίδι, ενώ με βάση το σύστημα αξιολόγησης της ιστοσελίδας whoscored.com είναι αυτή την στιγμή μετά από 7 αγωνιστικές τέταρτος κορυφαίος μπακ της τουρκικής λίγκας, πίσω από τους Οζάν Τουφάν (Φενερμπαχτσέ), Ζούνιορ Καϊσαρά (Μπασάκσεχιρ) και Ογκούζ Τσεϊλάν (Γκαζιαντέπ).

Ο Κίτσιου βλέποντας τις κλήσεις της Εθνικής τους τελευταίους μήνες σίγουρα θα περιμένει με ανυπομονησία το τηλεφώνημα του, Τζον Φαν’τ Σιπ. Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός προπονητής έχει δείξει ότι παρακολουθεί όλους τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Αργά η γρήγορα ο Φαν’τ Σιπ θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος. Από τον Κίτσιου εξαρτάται αν θα τον δικαιώσει και θα αρπάξει την ευκαιρία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments