Αθλητισμός

ΑΕΚ: Άρεσαν τρεις παίκτες του Βόλου

ΑΕΚ: Άρεσαν τρεις παίκτες του Βόλου
ΑΕΚ: Τρεις παίκτες του Βόλου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους της Ένωσης.

ΑΕΚ: Πολλοί περίμεναν οι “κιτρινόμαυροι” να έχουν ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον Βόλο. Ωστόσο η ομάδα της Μαγνησίας έδειξε καλό πρόσωπο και έβαλε δύσκολα στους παίκτες του Κωστένογλου. Η πολύ καλή παρουσία των φιλοξενούμενων δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Ο Ίλια Ίβιτς έχει ανοιχτά τα ραντάρ του για μεταγραφικές υποθέσεις. Μπορεί, για την ώρα, να έχει δώσει προτεραιότητα στο εξωτερικό, αλλά η εγχώρια αγορά δεν τον αφήνει ασυγκίνητο. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», θετικές εντυπώσεις άφησαν στους «κιτρινόμαυρους» τρεις παίκτες του Βόλου στον αγώνα της Κυριακής.

ΑΕΚ: Ποιοι γυάλισαν στον Ίβιτς

Πρόκειται για τους Χοακίν Τόρες, Ζοάο Φερνάντο και Φράνκο Φεράρι. Ο πρώτος, 22χρονος περιφερειακός επιθετικός, έχει αποκτηθεί δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς από τη Νιούελς Ολντ Μπόις, με την οποία δεσμεύεται ως το 2021. Στο παρελθόν η Νιούελς είχε απορρίψει πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ από την Μπενφίκα για τον βραχύσωμο πλην όμως πολύ ταλαντούχο άσο, που φέτος μετρά 4 γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις με την ομάδα της Μαγνησίας.

Ο Ζοάο Φερνάντο είναι 24χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός και παρότι είναι Αργεντινός έχει ισπανικό διαβατήριο. Ανήκει στην ομάδα του Βόλου ως το 2022 και φέτος έχει 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Ο Φράνκο Φεράρι είναι 27χρονος αριστερός μπακ, που έχει παίξει σε όλα τα ματς πρωταθλήματος και δεσμεύεται μέχρι το 2021.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments