Αθλητισμός

Μίλαν Τόμιτς: Αποχώρησε από τον Ερυθρό Αστέρα – Στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό

Μίλαν Τόμιτς: Αποχώρησε από τον Ερυθρό Αστέρα – Στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό
Μίλαν Τόμιτς: Ο Σέρβος προπονητής δεν συνεχίζει στον Ερυθρό Αστέρα, με τις δύο πλευρές να χωρίζουν τους δρόμους τους μετά από 1 χρόνο και κάτι.

Μίλαν Τόμιτς: Ερυθρός Αστέρας και Μίλαν Τόμιτς δεν συνεχίζουν μαζί, με τον έμπειρο κόουτς και την ομάδα του Βελιγραδίου να παίρνουν διαζύγιο και να χωρίζουν τους δρόμους τους. Ο Σέρβος τεχνικός αποχωρεί από την ομάδα του Βελιγραδίου μετά από ένα χρόνο και κάτι στον πάγκο της, με τη διοίκηση της να κάνει δεκτή την παραίτηση του και τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Άντριγια Γκαβρίλοβιτς να αναλαμβάνει προσωρινά το τιμόνι της ομάδας.

Οι λόγοι της αποχώρησης του Μίλαν Τόμιτς θα γίνουν γνωστοί σήμερα στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου την οποία είχε προαναγγείλει από την Δευτέρα (21/10) ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Νόβιτσα Κόβιτς. Στην επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, ο Τόμιτς σχολίασε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας, τους παίκτες μου, το σταφ, τη διοίκηση, όλους στην ομάδα για τη φοβερή συνεργασία μας. Θέλω να εκφράσω την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μου στους φίλους μας, που μας στήριξαν κάθε στιγμή. Εύχομαι στον Ερυθρό Αστέρα επιτυχίες και χαρές στο μέλλον και να πετύχει όλους τους στόχους του».

Από την άλλη πλευρά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς, είπε: «Ο Μίλαν Τόμιτς έλυσε τη συνεργασία του με τον Ερυθρό Αστέρα. Όλα έγιναν σε φιλικό κλίμα, κατακτήσαμε τρεις τίτλους, ενώ η ομάδα επέστρεψε στην Ευρωλίγκα. Αναλύσαμε μαζί την κατάσταση και πήραμε μία κοινή απόφαση για το καλό της ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μίλαν Τόμιτς για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και τα αποτελέσματα που έφερε στον Ερυθρό Αστέρα»

Μίλαν Τόμιτς: Το σενάριο τράμπας με τον Μπλατ

Από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε το τέλος της συνεργασίας του Μίλαν Τόμιτς με τον Ερυθρό Αστέρα, έχουν ήδη έρθει στο προσκήνιο τα πρώτα σενάρια για την αντικατάσταση του. Ένα από αυτά, σύμφωνα με τα σερβικά Μέσα, είναι να αναλάβει τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου ο μέχρι πρότινος προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, με τη λίστα υποψηφίων να έχει κι άλλα ονόματα.

Παράλληλα, παρά το γεγονός ότι οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την μονιμοποίηση του Κεστούτις Κεμζούρα στον πάγκο της ομάδας τους, εντούτοις το όνομα του Μίλαν Τόμιτς έχει βρεθεί ξανά αρκετά ψηλά στα ρεπορτάζ. Εξάλλου, ο 46χρονος προπονητής βρισκόταν μια ολόκληρη ζωή στον Ολυμπιακό, υπηρετώντας τον ως παίκτης για 14 χρόνια (1991-2005), αλλά και ως μέλος του τεχνικού του επιτελείου (2008-18), ενώ έχει καθίσει στον πάγκο του και ως υπηρεσιακός δύο φορές (2004, 2014).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments