Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ψάχνει ενίσχυση και στο παρκέ και στο τεχνικό τιμ του

Ολυμπιακός: Ψάχνει ενίσχυση και στο παρκέ και στο τεχνικό τιμ του
Ολυμπιακός: Η μονιμοποίηση του Κεστούτις Κεμζούρα στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» φέρνει εξελίξεις τόσο στην προσθήκη παικτών στο ρόστερ, όσο και στο τεχνικό τιμ.

Ολυμπιακός: Η ήττα από τη Ζενίτ και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε έφεραν ξανά στο προσκήνιο το θέμα ενίσχυσης του ρόστερ των «ερυθρολεύκων». Από τη μεγαλειώδη νίκη κόντρα στη Βαλένθια και το κλίμα ευφορίας, σε μια αναπάντεχη ήττα από τη Ζενίτ στο ΣΕΦ. Με λίγα λόγια, μια κρύο, μια ζέστη προσφέρει η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού η οποία δεν έχει κάνει καθόλου καλή εκκίνηση στη φετινή Euroleague.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα, μετά τη μονιμοποίηση του στον πάγκο των «ερυθρολεύκων», έχει ξεκινήσει να διορθώνει τις πολλές ανορθογραφίες που εντοπίζονται στο παιχνίδι της ομάδας του έχοντας ένα ρόστερ το οποίο δεν επέλεξε ο ίδιος. Άλλωστε, ο Λιθουανός προπονητής είχε αρκετές ενστάσεις για μερικές από τις επιλογές του Ντέιβιντ Μπλατ, όταν βρισκόταν δίπλα του ως βοηθός προπονητή.

Ο Κεμζούρα πάντως πριν συμφωνήσει να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας είχε συζήτηση με τους προέδρους της ομάδας κατά την οποία τους ενημέρωσε ότι τουλάχιστον δύο προσθήκες. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει να ψάχνεται με σκοπό να φέρει στο λιμάνι έναν αθλητικό σέντερ κι έναν γκαρντ. Ο πρώτος δεν αποκλείεται να είναι ο Οκτάβιους Έλις του Προμηθέα. Ένας παίκτης που θεωρείται εξελίξιμος και έχουν για αυτόν καλή γνώμη στο λιμάνι του Πειραιά.

Όσον αφορά την ενίσχυση στα γκαρντ, αυτή αποτελεί μια πιο περίπλοκη υπόθεση. Κι αυτό γιατί τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν κυκλοφορούν πολλοί παίκτες, των οποίων το βιογραφικό να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας ομάδας σαν τον Ολυμπιακό. Είναι πάντως δεδομένο ότι οι «ερυθρόλευκοι» τσεκάρουν στην αγορά, ούτως ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή διαθέσιμη λύση.

Τέλος, σύμφωνα με το «fosonline.gr»θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται να γίνει και προσθήκη στον πάγκο της ομάδας. Ο Κεμζούρα ξεκίνησε σαν βοηθός προπονητή και τώρα που έγινε πρώτος στη θέση του Μπλατ, η θέση είναι κενή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments