Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο νούμερο ένα καταθέτης του PAO ALIVE

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο νούμερο ένα καταθέτης του PAO ALIVE
Παναθηναϊκός: Το εγχείρημα των «Πρασίνων» με την ίδρυση του PAO ALIVE προχωρά με αργούς ρυθμούς, με τους καταθέτες για την ώρα να μην έχουν υπερβεί όλοι μαζί το ένα εκατομμύριο ευρώ. Ένας όμως είναι αυτό που οδηγεί με τα χρήματα του την κίνηση.

Παναθηναϊκός:  To πρότζεκτ του Παναθηναϊκού για την εξασφάλιση τουλάχιστον 20 εκατομμυρίων ευρώ από την συνδρομή φίλων του συλλόγου προχωρά με υποτονικούς ρυθμούς. Από την μέρα που ο λογαριασμός άνοιξε οι φίλοι των «Πρασίνων» έχουν συγκεντρώσει συνολικά περίπου 727.000 ευρώ.

Το νούμερο αυτό είναι σαφές πως δεν ικανοποιεί τους υπεύθυνους του εγχειρήματος. Μέχρι στιγμής κανένας από τους γνωστούς επιχειρηματίες με παναθηναϊκά αισθήματα δεν φαίνεται να έχει βάλει το χέρι στην τσέπη. Το… κάρο κουβαλούν οι απλοί φίλοι του «Τριφυλλιού» εκείνοι που ελπίζουν σε καλύτερες μέρες για τον σύλλογο βάζοντας λίγα από το υστέρημά τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία που το ίδιο το PAO ALIVE έχει διαρκώς στη δημοσιότητα, πρώτος που σέρνει τον… χορό βάζοντας τα περισσότερα χρήματα είναι ο Δημήτρης Βρανόπουλος.

Ποιος είναι όμως ο Δημήτρης Βρανόπουλος;

Το 1988 δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στο Λονδίνο ανοίγοντας την εταιρεία «PROTON SERVICES LTD», με αντικείμενο τα ανταλλακτικά πλοίων. Το 1992, ίδρυσε μία αντίστοιχη εταιρεία στην Ελλάδα, την «PROTON MARINE LTD» αναλαμβάνοντας αντιπροσωπείες εξοπλισμού και ναυπηγεία. Το 2000 ο Δημήτρης Βρανόπουλος δημιούργησε την «MARINE PLUS», η οποία έχει ως αντικείμενο την αντιπροσώπευση ναυπηγείων του εξωτερικού, επισκευές, μετασκευές και καινούριες κατασκευές και στην οποία είναι κύριος μέτοχος και Γενικός Διευθυντής. Τέλος, δημιούργησε και την «JNE MARINE LTD» με αντικείμενο την εμπορία ανταλλακτικών και την αντιπροσώπευση ναυτιλιακού εξοπλισμού. Στο PAO ALIVE μέχρι σήμερα κατέχει την κορυφή έχοντας παραχωρήσει το ποσό των 50.000 ευρώ περιμένοντας όπως και όλοι οι Παναθηναϊκοί την ανάταση του συλλόγου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments